Gå til sidens hovedinnhold

Kler prinsessen naken på bryllupsdagen

Dansk storavis skandaliserer prinsesse Sofia Hellqvist på hennes egen bryllupsdag.

STOCKHOLM/OSLO (Side2/Nettavisen): Under overskriften «Skrap brudekjolen av Sofia: Se hva Carl Philip får se i aften» har den danske avisen Ekstra Bladet laget et interaktivt bilde av den nye prinsessen. Ideen er at man ved bruk at datamusen kan skrape bort brudekjolen til Sofia, og så kommer et bilde av en lettkledd prinsesse til syne.

Ekstrabladet skriver at «Sofia har en frekk fortid som realitydeltager i 'Paradise Hotel' og som særdeles avkledt model i diverse moteblader. Derfor får Ekstra Bladets lesere herved også mulighet for å nyte den vakre prinsessen.»

Les også: I dag gifter prins Carl Philip seg med sin Sofia

Mens mange av Ekstra Bladets lesere morer seg over bildet i kommentarfeltet, er det flere som reagerer. En leser skriver at det er usmakelig, en annen skriver at Ekstra Bladet burde skamme seg.

TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland, mener den danske avisen har gått for langt.

- Slike pubertale påfunn synes jeg bare er vulgære - og virkelig et lavmål av en avis som Ekstra Bladet! skriver Totland i en epost til Side2.

Les også: Nå er de gift!

Les også: Her vinker de nygifte til folket

Da prins Carl Philip falt for Sofia vakte det oppsikt, ettersom hun tidligere har vært deltaker på realityserien Paradise Hotel. Dessuten flyttet hun ganske fort inn i prinsens leilighet, så det tok tid før hun ble godtatt av både folket og kongefamilien. Men i 2013 dukket hun opp på et familiebilde, og var tydelig inne i varmen hos både kong Carl Gustaf, dronning Silvia, prinsesse Madeleine og kronprinsesse Victoria.

Les også: 10 ting du bør vite om bryllupet

Les også: Slik ble Sofia Hellqvist prinsesse

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken