Gå til sidens hovedinnhold

Klikk foran skjema

Klikk.no har foreløpig flere brukere enn forventet, nå skal de gire opp ytterligere.

Etter fem uker på TNS Gallups nettliste har Hjemmet Mortensens nettsatsing Klikk.no høyere trafikk enn de regnet med.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

404.684 unike brukere per uke er snittet etter fem uker på listene. Ledelsen hadde regnet med 25.000 færre.

- Vi ligger foran skjema, men dette er fremdeles et utviklingsprosjekt, sier direktør for HM Interaktiv, Espen Agdestein, til NA24 Propaganda.

Kjøper seg vekst
Klikk.no er blant de aller hyppigste annonsørene på andre nettsteder og henter mye av trafikken sin gjennom annonsering.

- Omtrent 30 prosent av trafikken kommer via annonsene vi har ute. Vi er ennå ikke skikkelig i gang med distribusjonen. Der kommer det til å skje et betydelig løft de neste ukene, sier ansvarlig redaktør for Klikk.no, Svein Erik Hole, til NA24 Propaganda.

Målsettingen er å stabilisere seg på en halv million unike brukere i uken til nyttår.

- Det vi jobber med nå er å bli bedre i vertikalene. Noen går veldig bra, men det er mye å hente i andre, sier Agdestein.

Motor fenger flest
Av de elleve stoffområdene, eller vertikalene, er det motor som trekker flest lesere. Ellers er det foreldrestoff, helse, samliv og kjendisstoff som gir mest trafikk.

- Vi ser at foreldrestoffet fenger veldig bra og vi har prioritert å kjøre seriøse ordentlige saker. Sammenlignet med konkurrentene har vi tonet ned kjendisstoffet i de sakene vi har reklamert med andre steder, sier Hole.

Han vet foreløpig lite om hvem han har som gjester, men det lille de vet lover godt.

- Vi har gjort en brukerundersøkelse på bolig- og interiør-vertikalen og der viste det seg at de leserne vi hadde på nett var yngre enn bladleserne og at de har inntekt og forbruk som er over snittet. Så det vi vet foreløpig er gode nyheter, sier Hole.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken