Julen er mest til for barna, som venter og venter på nissen til de nesten sprekker av utålmodighet.

Mange voksne gleder seg også til gavene, selv om vi også i år kan få gaver som vi absolutt ikke visste at vi hadde lyst på.

Noen kjøper også julegaver til barna, som de selv vil ha. Å finne den perfekte gaven til den som har alt, er en kunst. Flere slips, elektriske pledd, fjernstyrte sausevisper og gavekort man ikke rekker å bruke? Er det noen som har tips til hva jeg skal gi til svigermor som har alt? spør en bruker i vårt forum dinbaby.

Annonse: Her finner du gavene folk egentlig vil ha

Her har du 15 ideer til gaver du neppe finner flere av under juletreet:

Til mor:

FASHIONISTA JULETRE:

Enkle sjeler nøyer seg med en enerbærbusk – den motebevisste vil ha større glede av et trendy haute couture juletre i stuen.

VIN-BH:

Genial kombinasjon av rimelig brystforstørrelse og kostnadsbesparende vininntak. Med en vin-bh kan du nyte edle dråper også der det ikke er lov å drikke.

PERSONLIG SLØYFE:

Synes du det blir lite på deg? Mor vil falle i staver over å kunne pakke seg selv inn i denne lekre gavesløyfen. Med denne på, er det ingen tvil om hva hun vil.

Til far:

LUNENDE SKISKJEGG:

Ski og skjegg hører naturlig sammen. Et fyldig skjegg holder de strenge kuldegradene ute når du suser utfor bakkene. Å la ditt eget skjegg gro kan ta tid, og har du beskjeden skjeggvekst, kan du risikere frostskader i ansiktet.

ØLMAGE:

Har du fått en liten pondus eller har du bare med ekstra drikke? Ølmage med sugerør gir deg muligheten til å smugdrikke 2,5 liter væske.

Til barna:

LEKEDRAGE:

Hoppla! Den gamle gyngehesten har gått ut på dato – denne imponerende dragen er forseggjort og tåler den villeste leken av barn fra tre årsalderen.

OPPBLASBÅRT REINSDYR:

Hvilket barn blir ikke ellevilt av å bli hilst velkommen hjem av et to etasjer høyt reinsdyr – som attpåtil nikker med hodet og gjør besøket lenger enn Rudolfs på julaften.

ENORM VINGUMMIBAMSE:

Kvalm er bare fornavnet etter at poden har klemt i seg denne 12 kilos vingummibamsen. Men så blir det ikke mer mas om godterier på en stund heller.

SKILPADDEPROSJEKTOR:

Skap en søvndyssende stemning - skilpadden er en prosjektor som sprer ekte undersjøisk atmosfære i rommet.

Til Passopp og Pus:

KATTE-WC:

Finnes det noe mer irriterende enn kattesand på gulvet? Nei, lær Pussi å gå på toalettet som andre siviliserte skapninger. Fås med tre opptreningsseter og instruksjons-dvd.

OPPVARMET HUNDEBILSETE:

Lille Vofsi trenger vinterfrakk og sokker – og toppen av kransekaka for din firbente venn er å bli plassert i sitt eget oppvarmede bilsete.

Til den som ikke mangler noen ting:

MEGAFON TIL IPHONE:

Det er nok av dølle dokkingstasjoner til iPhone, men her har den italienske designeren styrket seg på litt grappa og tegnet en unik megafon til telefonen din.

SPEKKHOGGER-UBÅT:

Lei av A4-day cruiseren? Med spekkhoggerubåten tar du deg frem til sjøs på en leken måte samtidig som du vekker oppsikt.

HANGING MAN FUGLEMATER:

Noen får ikke nok av å beundre småfuglene på fuglebrettet om vinteren – andre synes det er like interessant som å se maling tørke. Men med denne smågroteske fuglemateren kan du godte deg med å se pippippen nippe til gubben – rullet i frø og nøtter.

BLODBAD:

Lite er mer rutinemessig enn å dusje, men du får litt mer spenning med denne kjekke blodposen som inneholder deilig dusjsåpe.

LES OGSÅ:

Her er de beste pepperkakedeigene.

Gir fæle julegaver til barna.

Ni ting du sverget på aldri å gjøre før du selv fikk barn

Fire julegaver til barna er nok.