Gå til sidens hovedinnhold

Kliner med Hilary Duff

Evan Ross gjør en knallstart på sin Hollywood-karriere - og kliner til med Hilary Duff.

(SIDE2): Evan Ross er sønn av Diana Ross og Arne Næss jr. I 2006 debuterte han som skuespiller - og nå er han i ferd med å få sitt gjennombrudd. Det skriver Hollywood reporter, ifølge Dagbladet.

Hovedrolle
Ross har fått en av hovedrollene i tenåringsdramaet «Greta». Han skal spille en kokk, som Greta (spilt av Hilary Duff), får et forhold til.

Filmen er bare et av Evan Ross' mange prosjekter i nærmeste fremtid. Han spiller også mot Tom Arnold og John Malkovich i kidnappingsdramaet «Gardens of the Night», som etter planen skal ut på kino i løpet av året. Neste år skal han spille mot Cuba Gooding Jr. i gjengfilmen «Linewatch», og mot Brandon Routh i «Life is Hot in Crackdown».

- Far har inspirert meg
- Ofte ønsker jeg at far var her så han kunne se hva jeg drev med, for noe av det største i livet er jo å kunne dele erfaringer med familien din. Jeg gjør det med mor, men det er trist og et veldig stort savn at han er borte. Far har inspirert meg veldig, det er sikkert, og Norge er en stor del av livet mitt. Mor forelsket seg både i far og i hans verden, fortalte Evan til VG i sommer.

Les mer om film her

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis