(SIDE2): I dag, fredag, er det kløftens dag - Cleavage Day - og i den sammenheng er det vel relativt naturlig å se på hva kvinner kan finne på å bruke sine to fordeler til.

For pupper er ikke bare pynt og tilfeldig fettplassering - de brukes titt og ofte for å oppnå (andre) fordeler.

På jobb...
The Sun gjengir en undersøkelse utført av Wonderbra, som viser at stadig flere kvinner bruker fordelene sine bevisst for å oppnå goder - og selv om dette er tall, er det ikke helt unaturlig å tro at mye kan overføres til norske damer.

Blant annet at en av sju går med dyp utringning på jobb for å imponere sjefen eller for å få høyere lønn.

På byen...
Og ikke bare på jobb det skjer - også privat brukes de to frøknene for å komme seg fram. Som ute på byen - halvparten har dyttet fram puppestellet for å få servering først, mens en av seks bruker kløfta til å snike seg fram i køer.

Nesten en tredjedel sørger for at kløfta er synlig til en hver tid under et stevnemøte, mens nærmere en av ti har latt puppene synes litt ekstra foran UP for å slippe bot.

Breast friend
Jenter kan være ganske slemme mot andre damer også - en av ti har forsøkt å overgå bruden i bryllup ved å vise fram mest mulig kløft oppunder haka.

Misunnelse er også et tema blant jenter - og det er en kjensgjerning at damer pynter seg minst like mye for hverandre som for menn. En av fire sier da også at de regelmessig glor på andres pupper.

Alle innrømmer at de sammenligner seg og sine to med venninnene - og kjendisenes - for å finne ut om sine egne pupper holder mål. Akkurat det fenomenet kalles på engelsk «breast friend».

De beste puppeøyeblikkene
Wonderbra har i tillegg til å undersøke hvordan damer bruker puppene, også spurt om hvilke puppeøyeblikk de spurte husker best.

Under får du servert topp fem- bilder, og årsak til at de huskes: