Gå til sidens hovedinnhold

Storbytips København

Vi spurte dere hva som er deres beste storbytips og her er tipsene dere ga til København.

HTML EMBED

Lesernes København

ABONNER PÅ REISER & FERIE digitalt eller på papir

Helge Broz

Min storbyfavoritt er København. Kort vei fra Norge og samtidig kontinental. Sjarmerende smale gater med gamle bygninger. Rosenholm slott er en opplevelse. Båttur i havnebassenget og kanalene anbefales også. Ta en tur opp på toppen av rådhuset for få oversikten.Gå litt vekk fra Strøget for å spise, billigere og kanskje hyggeligere. God tur, kos dere!!

_________________

Tove Mette Sønstebø

Min storbyfavoritt er København, og mitt tips er at alle burde besøke gågatene på Strøget! Her er shopping, gatemusikanter og restauranter for alle og enhver :) Om du bor et stykke unna, kan du ta Metro (undergrunnsbane) til begynnelsen av gågatene fra flere områder i København.

________________

Berit Sannerud Lier

København er ihvertfall èn av mine favoritter, sommer som vinter, vår som høst. En by som jeg har besøkt med båt og med fly. Det beste med byen er Tivoli, shopping og biffen på Jensens bøfhus . Nam! Tror det er den beste biffen jeg noen sinne har spist! For ikke å snakke om hamburgerene der! *sukk*.
København er byen som har ALT. Byens shoppinggate “Strøget” innehar alt hva man måtte ønske å handle, og det man ikke finner der, kan man finne i sidegatene. Det lønner seg også å handle brudekjolen i København for de som går med bryllupsplaner (billigere enn i Norge). Et godt tips er House of Brides . Nydelig forretning, stort utvalg og kjempeservice!!!!
Tivoli er stemning fra ende til annen. Alltid pyntet med årstidsriktig pynt. Jeg har aldri opplevd julestemning i Tivoli, så det står høyt oppe på ønskelisten min. Sist jeg var i Tivoli, var det Halloween, og hele området bugnet av gresskardekorasjoner og hekser.
Det er så mange hoteller å velge i mellom, men reiser man med fly er Copenhagen Towers en soleklar favoritt. Kort og rask vei med toget til sentrum. Og nå, mens jeg skriver, får jeg veldig lyst på en tur snart.....for jeg tror man aldri kan bli lei Danmarks hovedstad.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken