Følg oss på FACEBOOK

København er nok Skandinavias mest kosmopolitiske by, der moderne arkitektur blander seg med hovedstadens gamle praktbygg, og nye, spennende restauranter, kafeer og utesteder popper opp mellom hvert besøk.

Last ned gratis guide til KØBENHAVN

Utforsk havbunnen utenfor København

Utenfor Amager Strand finner du «Havheksen» – et undervannslandskap for dykkere. I en strekning på rundt 200 meter er det blitt lagt ut landskaper av rev, steiner og tunneler som fører deg fra havfruens hale, gjennom navlen og opp til brystene. Et spennende dykkereventyr.

Lekent sirkus i København

I år feirer Sirkusmuseet ti år, og her kan du oppleve tryllingens magi, gå i klovnenes fotspor eller tre inn i manesjen. I tillegg arrangerer museet sirkusskole der du kan leke klovn, linedanser eller sjonglør og få et unikt innblikk i hvordan tilværelsen er på sirkus.

Smaken av København

Det finnes Singapore Sling, Manhattan og ja, det finnes en egen cocktail for Copenhagen også. På utvalgte steder i København kan du få den unike smaken av danskenes hovedstad. Drinken inneholder kirsebærlikøren Cherry Herring Liqueur, som er den eneste spriten som blir laget i København.

Københavns knallkule kødby

Det er i Kødbyen, Københavns hippeste og mest kunstneriske område, det skjer. Her holdt slakterne til før i tiden, men området huser nå noen av byens kuleste utesteder, gallerier og trendy butikker. Sjekk ut gourmetrestauranten Fiskebaren, den økologiske dineren BioMio eller utestedene Jolene, Mesteren&Lærlingen eller Karriere bar.

Se og bli sett i København

Seamus tar deg gjerne med på en tur rundt i København, men dette er ikke en vanlig guide og ikke en vanlig turisttur. På et lite tohjuls selvbalanserende kjøretøy av typen Segway får du ikke bare se masse av København, men København legger også merke til deg. Det er en gøy måte å se byen på.

ABONNER PÅ REISER & FERIE