Gå til sidens hovedinnhold

- Kokain fikk meg til å klikke

Naomi Campbell er kjent for sitt flammende temperament. - Det var kokainen som snakket, sier supermodellen.

(SIDE2): Catwalk-dronningen sier ifølge The Sun at det var det utstrakte kokainmisbruket som gjorde at hun hadde for vane å fly i taket, og ikke primadonnanykker.

- Forferdelig stoff
- Det er et forferdelig stoff. Sjarmen din forsvinner, sammen med den lille gløden i ansiktet ditt, sier hun til det amerikanske tv-programmet Prime Time Live.

- Dessuten blir du bråsint og får kort lunte. Skjønner du hva jeg mener?

Hun sier også at kokainen lurte henne til å ha en annen oppfatning av seg selv.

- Det som er skremmende med kokain er at du begynner å føle deg selvsikker og uunnværlig. Men ingen av oss er uunnværlige, sier hun.

Saksøkt av ansatte
Den 34 år gamle modellstjernen kommer med erkjennelsene bare noen måneder etter at hun måtte gi opp kampen for å holde rusmisbruket hemmelig.

Nylig fikk hun rundt 40.000 kroner i oppresning etter at en avis publiserte bilder av henne på vei ut fra et møte i organisasjonen Anonyme Narkomane. Avisen kalte henne en hykler, ettersom Campbell selv hadde fortalt om sine rusproblemer i talkshowet til Michael Parkinson.

Supermodellen er kjent for sitt oppfarende vesen, og flere av hennes tidligere assistenter har saksøkt henne for den ubehøvlede oppførselen.