Gå til sidens hovedinnhold

Koker over av Justin-feber

De ivrigste hadde ventet siden kl. 07.00 for å komme inn på kveldens konsert med Justin Timberlake.

(SIDE2): - Vi har stått her siden klokken 07.00, men vi har ingenting å klage over, forteller Dag Andre Røberg (19) og Kristian Agledahl (18) mens de presses mot sperringene helt framme i en av køene utenfor Oslo Spektrum like før innslipp klokken 1830.

Hyling
Superstjernen Justin Timberlake gjør sin første konsert i Norge noensinne torsdag kveld, og mange hadde møtt opp tidlig for å sikre seg gode plasser.

- Vi har stått her siden klokka 09.00 i dag morges. Det har vært litt kjedelig, kanskje, men vi tror konserten blir bra med masse hyling, sier Shqipe Fazli (17) og Madelyn Butay (17).

Ikke bare ungdom
Som forventet var de ivrigste av køsliterne under 18 år, men det var også en og annen eldre, gjerne en far eller en mor med ungene på slep. Svenske Karin Holt (54) hadde tatt med seg jentene sine, Katrine Holt oh Jessica Nordström (14) helt fra Strømstad for å få med seg begivenheten.

- Jeg har hørt på ham i et halvt år nå og jeg har veldig høye forventninger til konserten. Jeg digger Justin sikkert like mye som jentene.

SE FLERE BILDER UNDER!

Reklame

Slik får du godt internett på hytta