Gå til sidens hovedinnhold

Kom for sent - og vant

Stian Johansen kom en time for sent til TV 2 Nettavisens tredje poker-kvalifisering, men vant likevel. Nå drømmer han om å slå tidligere verdensmester Chris Moneymaker.

Les mer om poker i vår pokerseksjon!

- Jeg spilte en fotballkamp som startet klokken 19.20 og var ikke hjemme før nærmere 21.00. Men jeg hadde ordnet pc-en slik at jeg kunne være klar når jeg kom fra kamp, forteller Stian Johansen til TV 2 Nettavisen.

Gratiskvalifiseringen startet klokken 20. Johansen hadde bare 900 i chips da han kom hjem. Men det var nok til å bygge seg opp igjen. Da det var 13 spillere igjen, hadde "Stian1982", som han kaller seg på nett, bare 7.500 i chips, mens lederen hadde 200.000.

- Jeg trodde jeg skulle ryke ut da. Men så startet comebacket. Og da jeg nådde finalebordet, ble jeg raskt chipleader, sier Johansen.

- Sinnssykt moro!
Nå skal han spille finale sammen med seks andre kvalifiseringsvinnere og verdensmesterne Chris Moneymaker, Greg Raymer og Joe Hachem på Elbowroom i Oslo 11. mai. Kvalifiseringsvinnerne slåss om en tur til Las Vegas og deltagelse i poker-VM i sommer.

- Det er sinnssykt moro bare å ha nådd dette finalebordet! Det å møte tre verdensmestere er jo en belønning i seg selv. Men jeg går for seier - og ser fram til å slå ut Chris Moneymaker, ler Johansen.

Du har fortsatt sjansen til å vinne tur til Las Vegas og deltagelse i poker-VM. I fjor deltok 5619 spillere, og Joe Hachem stakk av med seieren og førstepremien på 7,5 millioner dollar. I år blir det sannsynligvis enda flere deltagere og enda større førstepremie.

Den neste kvalifiseringen vår spilles allerede fredag kveld. Deretter er det kvalifiseringsøndag 7. mai og tirsdag 9. mai. Alle kvalifiseringene starter klokken 20.00. Det koster ingenting å delta, men du må være minst 21 år gammel.

Slik deltar du
Logg deg inn på www.pokerstars.com, last eventuelt ned deres pokerklient og meld deg på turneringen «The 3 Champs WSOP Challenge Oslo Freeroll». Turneringen ligger under «Tourney» og «Private». Kvalifiseringene vil åpne for påmelding cirka to dager før de skal spilles.

Premien er verdt 12.000 dollar, rundt 76.000 kroner, og kan ikke byttes eller selges. Du må være minst 21 år for å kunne delta, ettersom dette er aldersgrensen i VM. Eventuelle fly- og hotellutgifter til finalen i Oslo vil bli dekket. Vinneren blir en del av Team Pokerstars og følges av TV 2 Nettavisen gjennom en serie artikler under oppholdet i Las Vegas.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken