Gå til sidens hovedinnhold

Kom med en kronprinsesse på hver arm

Se de fantastiske kjolene. STOR BILDEKARUSELL.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=ipsEv16sx4jWYkKOStZwcvVCoDGPfq0CMwgH5FrbhX_O0GGqV2sadT0BGprVaRDNNSP4GD9nYKqNMDSa1std_c-cTr3CL2vHNLAUoZ--IJC6mQxWmtRO9Ipppc2CO7m9USopddD-0us&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Stockholm (SIDE2): Prins Carl Philip (35) og hans kommende brud og kone, Sofia Hellqvist (30), har invitert til privat festmiddag fredag kveld i Stockholm.

Gjestene ble fraktet til festen på S/S Stockholm.

270 spesielt inviterte var på båten og feiret brudeparet. Det var stor stemning på den rød løper fra klokken 17.00 i ettermiddag, både blant gjestene og skuelystne. Hovedstaden viste seg fra sin beste side med strålende sol og 24 grader.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=woADePf6r5fc8oisXvKqQ9ynWBjag8a-JLDbXSQoiJXWQmArgSlhD25uUiJp-le1HgxDH0nAkYjIqcGx1KT5yiXzzrbAms_Zq3sul_NagHWiumP1bEfyoOEB_GO-EvPwkKKFuFK0fvQ&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Men det var to stykker som ikke dukket opp på kaia, og det var prinsesse Madeleine og ektemannen Christopher O'Neill. Heller ikke vår egen kronprins Haakon var til stede.

Den svenske prinsessen har termin i disse dager, men informasjonsansvarlig Ulrika Näsholm sier til Side2 at hun skal delta på festen.

- Ja, det tror jeg. Hun skal være med på middagen.

Madeleine og Chris venter sitt andre barn, og Leonore blir storesøster. Fredag kveld dukket det opp bilder av en høygravid prinsesse og hennes ektemann på vei inn til festen på Skeppsholmen. Også kronprins Haakon sto over båtturen, og kom direkte til festen.

For spesielt inviterte

Det er blitt spekulert i hvor kveldens fest skal finne sted. Tidligere i dag skrev flere svenske aviser at begivenheten skal være på Vaxholms kastell, en festning på Vaxholmen i skjærgården utenfor Stockholm. Aftonbladet melder imidlertid at Sofia og prins Carl Philip samler de nærmeste til trerettersmiddag på Skeppsholmen.

Bildeserie

Bildeserie

Skinte i lyseblått

Da søstrene kronprinsesse Victoria og prinsesse Madeleine giftet seg i henholdsvis 2010 og 2013, hadde de sine private fester på Drottningholms slott og på Grand Hôtel i Stockholm.

Fredag ettermiddag var det fullt av kongelige på kaia, i tillegg til venner og familie av det kommende brudeparet. Blant de første gjestene som kom, var prins Carl Philip og Sofia Hellqvist. Hun gikk hånd i hånd med sin kommende ektemann og smilte bekreftene til en av fotografene som spurte om det føltes riktig. Sofia var iført en lyseblå kjole med perler, og prinsen bar smoking.

Deretter kom dronning Silvia og kung Carl Gustaf. Kongeparet er vertskap for kveldens fest. Like etterpå fulgte gjestelisten opp med blant andre kongens søstre, og flere av Carl Philips fettere, i tillegg til venner fra studietiden.

Til slutt kom prins Daniel med kronprinsesse Victoria og kronprinsesse Mette-Marit. Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn overværer også festen.

SE VIDEO HER:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=klIxJTTgcock2ATHFPme2UCgS-EKUZwQ0Q_AYl8MXsfR38o1upaIQ2i3xvddx-wM9mLpWvCphbZ0G88K9ziEXU-oCWaMBY69tLn_7Pjo3OZv33f0d9DcgsnZT6wxJg6mknm68W75RgA&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Blir prinsesse

Lørdag gir Sofia Hellqvist sitt ja til prins Carl Philip i Slottskyrkan i Stockholm.

Klokken 16.30 går hun opp kirkegulvet og blir prinsesse av Sverige. Hun får tittelen «H.K.H. Prinsessan Sofia, Hertuginna av Värmland.»

Side2 følger lørdagens bryllup.

LES OGSÅ SAKENE:

- Har lest at en prins skal gifte seg med en realitystjerne

7 brudekjoler som tok pusten fra oss

Slik ble Sofia Hellqvist prinsesse

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken