Gå til sidens hovedinnhold

Mesteren av imitasjoner

Du tror det ikke før du får se og høre det.

Frank Caliendo er en velkjent komiker, her til lands kanskje best kjent for deltakelsen på MadTV, som tidligere ble sendt på NRK2.

En av hans spesialiteter er imitasjoner, og fyren skal visstnok ha hele 120 imitasjoner av kjente personer på repertoaret.

Nylig var han gjest på sportskanalen ESPN sitt radioshow Mike & Mike, hvor han leverte en av sine beste prestasjoner så langt.

LeBron som Morgan Freeman

Anledningen var basketballspilleren LeBron James' retur brev til moderklubben Cleveland Cavaliers. James har skrevet et åpent brev til fansen, og Caliendo var invitert for å lese brevet - i rollen som Morgan Freeman.

Resultatet er intet mindre enn fantastisk.

Radioprogrammet blir også filmet, og nedenfor kan du se, og ikke minst høre, Caliendo lese LeBron James' brev som Morgan Freeman.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

ESPN har tydeligvis blitt svært glad i Frank Caliendo, og for tiden dukker han opp på en rekke av kanalens programmer. Blant annet talk showet Numbers Never Lie, som sendes på ESPN2.

Også her fikk Caliendo slippe til med sine imitasjoner, og nok en gang imponerer han stort.

Caliendo rekker innom både George W. Bush, Bill Clinton, Al Pacino og Robert DeNiro, bare for å nevne noen. "Morgan Freeman" dukker selvfølgelig også opp.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED


Dersom du vil se mer av Frank Caliendo kan du besøke nettsiden hans.

Kommentarer til denne saken