Gå til sidens hovedinnhold

Komikere med problemer

Owen Wilson lider av depresjoner. Han er ikke den eneste komikeren som har slitt med psykiske problemer.

(SIDE2): Ifølge CNN.com er det nå bekreftet at skuespiller Owen Wilson ble innlagt på sykehus for selvmordsforsøk. The Sun skriver at Wilson skal ha slitt med depresjoner siden bruddet med Kate Hudson.

De fleste er vant til å se Wilson som en morsom skuespiller i filmer som «Wedding Crashers» og «You, Me and Dupree». Men han er ikke den eneste komikeren som har slitt med alvorlige problemer. Mange morsomme kjendiser har hatt problemer på det personlige planet.

Arrestert
Martin Lawrence er kjent fra filmer som «Bad Boys» og «Big Momma’s House». På 1990-tallet hadde han sin egen komiserie, «Martin». I denne perioden slet han med psykiske problemer. Blant annet ble han arrestert etter å ha vandret rundt i gatene med en pistol. Ekskona hans har dessuten anklaget ham for å ha truet med å drepe henne og familien, skriver ABC News.

Pilleavhengig
Etter en skiulykke i 1997, ble Matthew Perry, best kjent som Chandler i «Friends», avhengig av medisiner. I tillegg prøvde han å bli kvitt alkoholproblemene ved å bruke andre piller. I 2000 ble han innlagt på sykehus på grunn av avhengigheten, og man kan se tydelig forskjell på ham fra sesong seks til sesong syv av «Friends», ifølge Wikipedia. I 2005 ble han igjen innlagt på sykehus, men grunnen til dette er ikke kjent.

Depresjoner
Jim Carrey har lenge vært en av Hollywoods mest populære komedieskuespillere, etter filmer som «Ace Ventura» og «Bruce Almighty». Han har tidligere avslørt at han opplevde mye sinne og angst i barndommen. Ifølge ABC News lider han fortsatt av depresjon og har lenge blitt behandlet med Prozac.

Narkotika
Charlie Sheen har vist sitt komiske talent i TV-serien «Two and a Half Men» og filmer som «Hot Shots!» og «The Three Musketeers». Han har slitt med narkotikaproblemer og har vært på rehab to ganger. Dessuten har han skutt sin forlovede i armen og kjøpt prostituerte.

Alkoholisme
Robin Williams har fått folk til å le i filmer som «Mrs. Doubtfire» og «Ni måneder». Komikeren har slitt med alkoholisme i store deler av livet, men har klart å holde seg unna alkohol de siste 20 årene. Ryktene sier at han i tillegg lider av depresjon eller bipolar lidelse, men dette nekter han for selv.

Begikk selvmord
På 1990-tallet var David Strickland en kjent komiker, først og fremst på grunn av rollen i «Suddenly Susan». Strickland led av bipolar lidelse og var avhengig av narkotika. I 1999 begikk han selvmord på et hotellrom i Las Vegas.