HTML EMBED

(SIDE2): Denne uken har det tilsynelatende vært stor ståhei i bloggverdenen. Den populære bloggeren Marna Haugen, som står bak bloggen Komikerfrue, ble i forrige uke mor. Fire dager etter fødselen la hun ut et såkalt magebilde av seg selv iført undertøy, og kalte seg selv en «superkvinne».

Noen lesere valgte å sette Haugen og bloggeren Caroline Berg Eriksen opp mot hverandre, da Eriksen la ut et lignende bilde etter sin fødsel som vakte massiv oppmerksomhet. Lars-Kristian Eriksen, ektemannen til Fotballfrue, kalte Haugen hermegås i en Twitter-melding. Mens Haugen har uttalt at det ikke var hennes hensikt å komme med et stikk mot Caroline.

Ørjan Burøe, mannen til Komikerfrue, fulgte opp med et bilde av seg selv iført det samme undertøyet som Haugen sammen med teksten «Samma det vel, parodi er parodi», og utfordret i samme slengen Eriksen til å gjøre det samme.

Nå har Eriksen lagt ut et bilde av seg selv, i konas undertøy. Burøe har postet bildet på sin Instagram-konto med teksten «Respekt».

Så da kan det se ut til at alt er vel i bloggverdenen igjen.

HTML EMBED

Respekt! #larskristianeriksen

Et bilde publisert av Ørjan Burøe (@orjanburoe)på Okt. 10, 2014 at 12:35 PDT

Her er alle bildene, i kronologisk rekkefølge:

HTML EMBED

I feel so empty, and still not 😱😂 4 days after birth 😄👶🌸👼

A photo posted by Caroline Berg Eriksen (@carolinebergeriksenno)on Nov 11, 2013 at 3:43am PST

HTML EMBED

I feel so blessed 💕4 days after birth 👼💙🍼 #4days #postpartum

Et bilde publisert av komikerfrue (@komikerfrue)på Okt. 10, 2014 at 3:22 PDT

HTML EMBED

Samma det vel, parodi er parodi.

Et bilde publisert av Ørjan Burøe (@orjanburoe)på Okt. 10, 2014 at 9:42 PDT

HTML EMBED

Komikerfrue er i disse dager aktuell med andre sesong av «Bloggerne». I denne sesongen følger vi sunnmøringen gjennom graviditeten, og det blir både oppturer og nedturer for Marna, som tidligere har vært åpen om sin fødselsangst.

Her kan du se Haugen fortelle mannen at de venter barn:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=tBb6d4UobQ6Q9RzTgzPoIoTXbQsVFSxCMpQyShXLC9PaujabbKpttntxwTWTW8eHhPXQkgXkgY42WMm9ryhTXjmdYa_cCBbkvHv3z8kCNWYf_xs_8KaalgnpYyGox99OvG5b37b4L_k&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);