Gå til sidens hovedinnhold

- komplett reguleringsplan levert inn

Plan- og byggingsetaten har godkjent komplett reguleringsplan for behandling av Vålerenga kultur- og idrettspark på Valle.

- Nå er det levert inn komplett reguleringsplan hos Plan- og bygningsetaten. Da starter 12-ukersfristen for behandling hos plan- og bygningsetaten. Etter denne perioden skal reguleringsplanen legges ut til offentlig ettersyn, som er standard prosedyre i slike byggeprosjekter, forklarer styreleder i Vålerenga kultur- og idrettspark, Odd Skarheim til vif-fotball.no.

- Hvis det ikke dukker opp noe helt spesielt i denne perioden, så går reguleringsplanen til behandling hos byutviklingskomiteen på rådhuset, hvor så reguleringsplanen deretter går til bystyret for godkjenning.

Kan disse prosessene stoppe stadionplanene?

- Nei, at vi skal bygge stadion på Valle er besluttet i bystyret. Nå er det selve reguleringsplanen som skal til ettersyn og deretter godkjennelse i bystyret. Samtidig som reguleringsplanen blir godkjent i bystyret, vet vi startdato for byggingen av Vålerenga kultur- og idrettspark, avslutter Skarheim.

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken