(SIDE3): 18 år gamle Emily fra Utah hadde nok ingen anelse om hva som ville skje da hun postet et bilde av sin egen hånd inni et kondom for fem dager siden, 13. juli.

I et øyeblikk av kjedsomhet trakk hun en kondom utenpå hånden, og postet resultatet på nettsiden. Det endte med en Twitter-storm, og internasjonal medieoppmerksomhet.

- Ikke for stor

Bakgrunnen for kondomstuntet skal ha vært at Emily var lei av å høre gutter som brukte unnskyldningen om at de var for store for å bruke kondom, og at penisen rett og slett ikke fikk plass.

«Hvis en gutt noen gang forteller deg at han er for stor for kondomer, vær så snill å send ham dette», skriver hun, sammen med tre bilder der hun har tredd et kondom halvveis opp over underarmen mens hun knytter neven.

Det er ingen tvil om at ungjenta har truffet en nerve. I skrivende stund har meldingen blitt retweetet 20 000 ganger, og blitt favorisert av nesten like mange.

Selv er tenåringen sjokkert over at stuntet har skapt så stor oppmerksomhet.

- Lite ante jeg om at hånden min inne i et kondom skulle bli min mest retweetede melding her inne, skriver hun i en annen tweet.