(SIDE2: KARL JOHANS GATE) Både orgasmekrem og potenspiller er blant de mest solgte varene på nettsiden til Kondomeriet. Side2 møtte salgs- og markedssekretæren i kjeden for å få vite mer om disse populære produktene.

- Ikke flaut

- Her kommer det folk innom fra femten år og oppover til «besteforeldre-alder». Det er ikke lenger flaut å kjøpe sånne produkter, forteller Sofie fra Kondomeriet. Hun forteller at nordmenn har fått et mer avslappet forhold til sexleketøy og sexhjelpemidler.

Gir lettere orgasme
Ett av de produktene som har vært lenge på markedet er orgasmekrem. Denne kremen inneholder aminosyre som utvider blodårene og dermed blir man mer følsom.

- Du vil oppleve at du lettere får orgasme, og du får en sterkere orgasme, forklarer Sofie. Hun forteller at at kremen skal masseres inn både på klitoris og området rundt.

- Det gjelder å prøve seg litt frem for å finne den riktige dosen som passer deg, men denne kan du bruke alene, sammen med partner eller med sexleketøy, forteller Sofie til Side2.

- Her er det mange som har gått glipp av «en diamant» og den er vel verdt å prøve! sier hun.

Det er ikke bare jentene som kan merke effekten av orgasmekremen. Sofie forteller at også noen gutter kan merke at de får en hardere ereksjon og enkelte får en sterkere orgasme.

«Vinn-Vinn situasjon»
Det finnes selvfølgelig ulike produkter for gutta også. Ett av de er kondomene «Maximize Power». Kondomet inneholder samme type aminosyre som orgasmekremen og øker dermed blodgjennomstrømingen.

Gutter kan ha et negativt forhold til kondom fordi mange føler at det demper følsomheten og orgasmefølelsen. Men disse kondomene har altså helt motsatt effekt. I stedet for å minske følsomheten kan gutta oppleve sterkere ereksjon og øke den seksuelle nytelsen.

- Endelig en kondom som ikke legger en demper på samleie, men som faktisk gir den ekstra piffen, ler Sofie.

Hardere ereksjon?
Et annet produkt som er laget for gutta er såkalte potenspiller.

- Forskjellen på dette og for eksempel viagra er at dette får man kjøpt reseptfritt, og man trenger ikke å ha potensproblemer for å prøve disse pillene. Det er «det lille ekstra», forteller Sofie.

Produktet er nemlig ikke beregnet bare fordi de med eventuelle potensproblemer, men passer for alle menn som ønsker å prestere det lille ekstra.

- Porte Forte består kun av naturlige produkter og er en urteblanding som virker stimulerende på vitalitet og potens for menn, forklarer Sofie.

- Vi merker at mange kjøper kun to piller til å begynne med, men at de kommer raskt tilbake for å kjøpe flere på grunn av den positive effekten man opplever.

Blir mer opphisset
Sofie forteller at pillene kan gi flere, hardere og sterkere ereksjoner som varer lengre.

- En del opplever også å få sterkere og kraftigere orgasme, og man opplever at det er enklere å få ereksjon igjen etter et samleie, sier hun.

Men det kreves litt planlegging. Pillene skal nemlig inntas 1-3 timer før samleie, og det kan også være lurt å merke seg at gutta vil kjenne man blir lettere opphisset de neste 12 - 24 timene.