Kondomprodusenten Durex søker nå etter 500 norske menn som vil hjelpe til med å teste kondomer.

- Drømmer du om en jobb hvor du ikke må begynne «midt på natta»? Hvor det ikke stilles særlige krav til påkledning? Hvor du kan jobbe i team på to eller flere? Da har vi drømmejobben, skriver Durex i en pressemelding.

Jobben er rett og slett å ha sex, med kondom, og deretter skrive ærlig om opplevelsen. Durex har tre krav: Du må være seksuelt aktiv, mellom 18 og 30 år - og ha masse lyst.

For øvrig har jobben følgende fordeler:

  • Fleksibel arbeidstid
  • En hard, men tilfredsstillende jobb
  • Ingen krav til antrekk
  • Opplæring er unødvendig
  • Du kan avslutte når du vil, men helst ikke for tidlig

Vi antar at lønningen vil være orgastisk ...

Ikke bare moro

Selv om stillingsutlysningen gjøres med glimt i øyet, er bakgrunnen for jobben seriøs, opplyser Durex.

Ifølge en undersøkelse fra YouGov i 2010 om skandinavers sexvaner, beskytter ikke unge seg godt nok. Hele 72 prosent benytter sjelden eller aldri kondom.

Mange sikrer seg mot å bli gravide, men kjønnssykdommer synes ikke å være en særlig stor bekymring for de unge og seksuelt aktive. Samtidig er antallet personer som smittes av Klamydia stigende.

Og ja, så vil nok Durex gjerne selge flere kondomer.

Suksess

Kampanjen er gjennomført i Sverige og Finland, og ifølge markedssjef Claus Albertsen i Durex, har det vært en suksess.

- I Sverige var over 100.000 personer innom nettsiden, og vi fikk inn 8.500 søknader. I Finland fikk vi inn over 10.000 søknader, sier han til Side3.

Albertsen tror at nordmenn vil være enda mer ivrig etter å bli kondomtestere.

- Jeg tror kampanjen blir enda bedre i Norge. Her er markedsandelen vår større enn i både Sverige og Finland.

Han forteller at testresultatene ikke skal publiseres noe sted, men deltakerne må svare på en undersøkelse på hjemmesiden som skal settes sammen til en statistikk over kondombruk i Norge, og dessuten skal brukes i utviklingen av nye kondomer.

Hjelp til selvhjelp

- Våre testpersoner kan slå to fluer i en smekk. De kan beskytte seg selv, og den de er glad i. I tillegg handler det om brukerdrevet innovasjon. Testpersonene skal være med på å utvikle produkter som gir bedre og mer tilfredsstillende sex, sier markedssjef Claus Albertsen i Durex.

- Dette er en fin sjanse til å kombinere det alvorlige med det behagelige og deilige, fortsetter han.

Interesserte kan registrere seg på www.durextesters.com/no.

Durex opplyser at de må ha søknader senest 1. august. Hver nye medarbeider vil motta en prøvepakke med kondomer som skal testes, samt en spesiallagd t-skjorte. Alle søkere er automatisk med i trekningen om en romantisk luksushelg for 2 på Hilton Oslo og masse andre frekke premier. Vinnerne trekkes ut og får beskjed mandag den 3. oktober 2012.

Lyst på gode sexråd? Spør Side3s sexspaltist: