(SIDE2 COLOSSEUM:) Onsdag kveld var det førpremiere på Colosseum Kino i Oslo av Marius Holts film «Kongen av Bastøy».

LES: Dette skjerper Stellan

SE BILDESPESIAL LENGER NED I ARTIKKELEN!

Uten Märtha
Ari Behn, Magne Furuholmen, Tone Damli Aaberge, Aksel Hennie, og Liv Ullmann var bare noen av kjendisene som gledet seg til filmvisningen.

- Dette er en viktig film, den forteller om et viktig tema. Jeg har store forventninger og jeg gleder meg virkelig, sa Ari som kom uten sin kone Prinsesse Märtha Louise.

- Jeg vet det er en bra film. Marius har snakket om filmen i ti år, uttalte Ari Behn til Side2.

Også a-ha-medlem Magne Furuholmen fortalte at han var forventningsfull til filmpremieren mens han hastet seg inn til kinolokalene.

- Vi gleder oss! sa en fornøyd Furuholmen før han gikk inn i varmen.

Original ankomst
Den populære skuespilleren Stellan Skarsgård har rollen som Bestyreren på forbedringshjemmet på øya utenfor Horten. Han kom sammen med de andre skuespillerne i en original og stilig hesteskyss.

- Dette er en spennende og god film. Jeg håper folk vil sitte igjen med et inntrykk av at de har sett og opplevd noe betydningsfullt, fortalte Skarsgård til Side2. På grunn av travle uker den siste tiden har Skarsgård ikke helt fått julefølelsen ennå.

- Om jeg er ferdig med juleforberedelser? Jeg har jo ikke fått begynt ennå! Men jeg gleder meg veldig til å feire jul sammen med kona og resten av familien, sa den dyktige skuespilleren.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Viktig film
Kulturminister Anniken Huitfeldt kom sammen med sin far, Iver Huitfeldt. De var enige om at «Kongen av Bastøy» er en viktig film som forteller mye om hvordan barn hadde det før i tiden.

- Jeg tror denne filmen gjør historiske fakta mer virkelig og at den også er sentral for å sette fokus på barnevern og barns oppvekst, mente kulturministeren.

- Denne filmen tror jeg vil formidle en historie som vil gjøre et stort inntrykk, sa Anniken Huitfeldt til Side2.

Se flere bilder av kjendisene her:

(Fotograf: Paul Weaver)

3976

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden