Gå til sidens hovedinnhold

Kom uten Märtha

Prinsessen er syk og holdt seg hjemme fra julegudstjenesten. Les også: Bare sju prosent gjør som kongen

(SIDE2): Kongefamilien kom uten prinsesse Märtha Louise til den tradisjonelle julegudstjenesten 1.juledag.

- Prinsessen er syk, og er derfor ikke til stedet i gudstjenesten, sier kommunikasjonsrådgiver Sven Gjeruldsen ved slottet til Side2.

Han understreker at det ikke er noe alvorlig i veien med prinsesse Märtha Louise.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Märtha Louise skulle egentlig kommet til Ris kirke sammen med ektemannen Ari Behn og døtrene, men holder seg hjemme på Kongsseteren i dag grunnet sykdom.

Ari Behn kom derfor uten sin kone, og bar lille Emma Tallulah på armen og leide Leah Isadora i den andre håden. Maud Angelica gikk foran inn i kirken, med dronning Sonja, kong Harald og prinsesse Kristine Bernadotte like bak.

Det er tradisjon at kongefamilien går til julegudstjeneste 1. juledag. Denne gangen besøker de Ris kirke fordi Holmenkollen kapell er under ombygging.

Feiret på hytta
Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon er ikke til stede under gudstjenesten i Oslo fordi de feirer jul på hytta i Uvdal i år.

- Kronprinsparet er på hytta i Uvdal, så de blir ikke med i den gudstjenesten, men kongeparet skal til Ris kirke, opplyste informasjonssjef Marianne Hagen til Side2 tidlig i desember.

Kronprinsesse Mette-Marit, kronprins Haakon og deres barn Ingrid Alexandra (5) og prins Sverre Magnus (4) feiret nemlig julaften på hytta i går. Kong Harald, dronning Sonja, prinsesse Märtha Louise, Ari Behn og deres døtre Maud Angelica (6), Leah Isadora (4) og Emma Tallulah (1) feiret sammen på Kongsseteren. Kongebarna feirer jul annenhvert år på Kongsseteren.

Les mer: Slik blir den kongelige julen

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken