Gå til sidens hovedinnhold

Ikke uten kosebamsen...

Ingrid Alexandra drar ikke på påsketur uten kosebamsen. Se bilder av kongefamilien på vei til påskefjellet.

(SIDE2): Som barn flest har den lille arveprinsessen kosebamsen sin med på tur. Kongefamilien er klar for nok en tur til Sikkilsdalen for årets påskeferie.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Skal jobbe med oppgave
Kongefamilien har lange tradisjoner på hytta i Sikkilsdalen og med unntak av Mette-Marit var hele familien samlet på Oslo Sentralstasjon for å ta tog fra Oslo til Vinstra, fredag ettermidag.

- Kronprinsessen skal arbeide med avslutningen av sin oppgave i forbindelse med studiene på BI og blir derfor ikke med til Sikkilsdalen, opplyser informasjonsrådgiver Sven Gj. Gjeruldsen til NTB.

Det betyr at kronprins Haakon hadde med seg begge barna Ingrid Alexandra og Sverre Magnus på påskeferie alene, men får nok helt sikkert god hjelp av besteforeldrene.

Sporty og byfine
Haakon stilte fjellfin i en knallrød dunjakke og så ut som han var helt klar for skikkelig vintervær. Også kong Harald hadde tatt på seg fjelljakke fra North Face. En grønn vindtett jakke perfekt for skiturer i fjellheimen.

Martha, Ari og Dronningen hadde valgt en litt mer avslappet bystil med sine lange jakker.

Lille Ingrid Alexandra (5) holdt et godt grep rundt sin kosebamse som selvsagt måtte være med på tur.

Prinsehytta ligger i Sikkilsdalen i Jotunheimen og eies privat av den norske kongefamilien. Byggingen av hytten ble påbegynt i 1900 og sto ferdig i 1902, da den ble gitt som gave til de svenske prinsene Gustaf Adolf, Wilhelm og Erik. Den ble gitt i gave til kronprins Olav da han ble myndig 2. juli 1924, fra den svenske kronprinsen, Gustaf Adolf.

1818

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken