Gå til sidens hovedinnhold

Hissig prinsesse på danskebåten

Prinsesse Märtha Louise (36) lot pressen få det før hun leste eventyr på danskebåten.

(SIDE2): Märtha Louise underholdt rundt hundre barnefamilier som deltok på bokklubbens «Eventyrcruise» fra Oslo til København lørdag, skriver VG.

På erten
Men før hun leste eventyr sa hun sin mening om norsk presse - i en slags eventyrform. Prinsessen sammenlignet media med erten i eventyret om nettopp et av hennes favoritteventyr «Prinsessen på erten».

- Jeg ser for meg at pressen er dronningen som legger erten i sengen min. Erten, som er vond å ligge på, gjør meg gul og blå. Men det er noe man venner seg til etter hvert, sier Märtha Louise til VG.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Negative
Prinsessen trekker frem et negative presseoppslag i forkant av gårsdagens opptreden som grunnen til sin sinte reaksjon. I forbindelse med eventyrcruiset fikk prinsessen medfart av eksperter som mente at det å være kongelig og danskebåtartist, var en uheldig kombinasjon.

- Dette viser hva den moderne journalistikken handler om. Alt dreier seg om å skaffe en story. Det er tatt helt ut av sammenhengen. Dette er jo et fantastisk arrangement som bokklubben har satt i gang, med et helt cruise hvor forfattere og andre leser for barn. Og så omtaler man det som noe helt annet den det er, sier Märtha Louise oppgitt til avisen.

Les også: Märtha Louise blir danskebåtartist

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Side2s underholdningsquiz: Vinn en iPod Nano i dag!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot