Gå til sidens hovedinnhold

Kongejobb for Harrys kjæreste

Chelsy Davy har vunnet jobbutveksling hos dronningen.

(SIDE2): Prins Harrys kjæreste fikk jobbutvekslingen hos dronning Elisabeths advokatfirma Farrer & Co. Chelsy Davy (23) har studert økonomi ved universitetet i Cape Town før hun startet på mastergradstudier i jus i Leeds.

Julejobb
Hva jobben består i skriver ikke Hello Magazine, men kontorene ligger rett ved Clarence House i London, noe som betyr at Chelsy kan tilbringe mye tid sammen med sine kjære Harry. Jobben betales kun 2500 kroner i uka, men det var en svært høythengende jobb blant hennes likesinnede jusstudenter.

Firmaet, som ble opprettet i 1701, håndterer blant annet dronningens testamente, samt at de gir råd til kongefamilien. Chelsey sikret seg plassen i det prestisjetunge firmaet i juleferien foran hundrevis av andre.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Forelsket
Zimbabwe-fødte Chelsy har vært sammen med den rødhåret prinsen i flere år nå og de to ser bare ut til å bli mer og mer forelsket skal vi tro ferske bilder fra en fotballkamp i høst.

De to er kjent for høy festføring i London, men har den siste tiden roet det hele betraktelig ned. Chelsy nærmer seg slutten av sine studier - hun avslutter sin to å lange mastergrad til våren. Harry på sin side er opptatt med sin militære utdannelse.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken