Gå til sidens hovedinnhold

Hva hvisker de om?

Kronprinsessen ladet opp med kirkebesøk før første skoledag.

(SIDE2): Side om side med utenriksminister Jonas Gahr Støre og kone, fulgte kronprinsesse Mette-Marit (35) og Marius Borg Høiby (11) søndagens kveldsmesse i Trefoldighetskirken i Oslo.

Hvisket
Jonas Gahr Støre var til stede med kona Marit Slagsvold, og det så ut som det ble et varmt møte med utenriksministeren for Marius - de to hvisket og delte drops under messen.

Men hva de to hvisket og tisket om vites ikke....

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Oppladning
Kronprinsessen har som kjent vært sykemeldt i over en måned og har tatt det med ro siden hun falt og pådro seg hjernerystelse under reisen til Ukraina i forrige måned.

I forrige uke skal kronprinsparet og barna ha vært på hytta i Sikkilsdalen for å lade opp litt. Det har vært en travel måned for kronprinsen som har tre utenlandsturer i løpet av november, mens Mette-Marit ikke har noe offisielt program igjen før 1. desember.

Informasjonsansvarlig på Slottet, Marianne Hagen, opplyste til Side2 tidligere denne måneden at kronprinsessens program naturlig nok blir noe redusert i forhold på grunn av skolegang.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Begynner mandag
Mandag morgen starter kronprinsessen på BI og masterstudiet «Makt, ledelse og mening».

Studiet skal gi en bredere forståelse av hva ledelse innebærer. Det diskuteres hva som skiller store ledere fra middelmådige, og ikke minst hva «makt og mening» innebærer i praksis, skriver skolen på sine hjemmesider.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

NÅ: Tilbud på alle produkter fra Dewalt

Kommentarer til denne saken