HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=NLu5-CqnHk_bLlDewfG1tB01w7ct5g_iovTWUp7s0ghH4mDtUv7RZsCroq7Oi87h5Rint-p6DXn_7WBpD32WPXz9uWvewKqNK2ROT-HQM0YYnavw7zhQpe7oZ0Z7_JJ4WpPYz3ig-c0&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): I kveld, torsdag, lanserte MTG TV sine nye programkonsepter for høsten 2015.

Blant de nye konseptene var realityprogrammet «Kongen på haugen», hvor blant annet Jan Thomas skal konkurrere mot elleve andre kjendiser om hvem som er best til absolutt alt.

Alle konsepter i én pakke

Det er ikke første gangen kjendiser samles for å konkurrere om hvem som er best på tv-skjermen, men det er første gangen de konkurrerer i så mye på en gang.

- Vi hadde fysiske utfordringer, og vi hadde mer mentale utfordringer. Ting snudde hele tiden. Kanskje laget mitt hadde tro på meg fordi jeg var sterk, men i neste utfordring skulle vi synge, og da stilte jeg plutselig svakt igjen, sier Jan Thomas til Side2, før han legger til:

- Man kunne aldri være sikker på hvem som ville vinne, og hvem som ville ryke ut. Ting endret seg hele tiden.

Vanskelig å åpne seg

Det var enkelte ganger at utfordringene ble litt i tøffeste laget. I løpet av den første utfordringen ble Jan Thomas oppriktig redd.

- Jeg ble ikke redd for meg selv, men for enkelte av deltakerne på laget mitt. Det var en ordentlig fysisk anstrengelse, og jeg vil at alle skal ha det bra, sier skjønnhetsmogulen til Side2.

Likevel var det ikke utfordringene i seg selv som var det vanskeligste. Det var valget om å åpne seg for det norske folk, sier Jan Thomas.

- Jeg er egentlig en veldig privat person når det kommer til følelsene mine. Jeg liker ikke å dele dem, men her valgte jeg altså å senke muren. Det følte til en veldig sterk opplevelse, sier han.

Intimt samhold

Det at man bor så tett på hverandre fører til at man blir litt ekstra godt kjent. Jan Thomas kan blant annet fortelle at han dette var første gangen han sov sammen med sju andre mennesker.

- Jeg våkner opp, og det første jeg ser er en naken Linni Meister. Det var en veldig spennende opplevelse, sier Jan Thomas, før han legger til:

- Men det at man blir så godt kjent fører også til at det blir ekstra vanskelig å velge hvem man skal sende hjem underveis.