Gå til sidens hovedinnhold

«Kongepudler» blir trilogi

Den anonyme forfatteren bak bøkene «Kongepudler» og «Kindereggeffekten» skriver igjen.

(SIDE2): Denne gangen skal det skrives noe positivt om Haga, skriver den fremdeles anonyme forfatteren i en e-post til Dagbladet.

Makt
Kvinner og makt er noe som opptar forfatteren, og noe personen ikke har skrevet om tidligere og som etter signede blir tema i den navnløse forfatterens nye bok. Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg skal også ha roller i den nye boken.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Innbringende trilogi
Forfatteren kommer altså nå med bok nummer tre og røper at en trilogi bare blir enda mer innbringende.

- Når en død svenske kan bli millionær på å skrive tre bøker, må det jo være muligheter for en anonym nordmann. Det å være forfatter er jo utrolig godt betalt. Særlig setter jeg pris på/oppå billigbokkontrakten når «Kindereggeffekten» kommer i pocket.

De to første bøkene har hatt et opplag på hendholdsvis 40.000 av «Kongepudler» og 14.000 av «Kindereggeffekten», og begge har blitt en stor suksess.

Liker anonymiteten
«Kongepudler» og «Kindereggeffekten» er utgitt av Kagge Forlag og i fjor gikk det rykter om at det var Erling Kagge selv som sto bak bøkene. Noe han benektet på det sterkeste.

Men forfatteren forteller til avisen at han/hun er svært fornøyd med å være anonym og at det blir bare mer og mer morsomt.

Boken kommer ut i løpet av året eller neste år.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken