Gå til sidens hovedinnhold

Nespresso-konkurranse

Følg oss på Facebook.

HTML EMBED
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: 'your app id', status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement('script'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/en_US/all.js'; document.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

(SIDE2): Kapselkaffegiganten Nespresso kjører hardt ut om dagen. I et forsøk på å kapre større markedsandeler på det norske kaffemarkedet, sendes nå en Nespressoreklame med George Clooney på norske TV-skjermer.

Les også:Frister med Clooney igjen

Dyrt, men ettertraktet
Den ettertraktede kaffen har en høy kilopris, men det ser ikke ut til å bry kundene nevneverdig.

Side2 foretok for litt siden en utregning av Nespressokaffens kilopris, og fant ut at den ligger på mellom 618 og 740 kroner kiloen for kaffen.i Likevel har Nespresso internasjonalt omsatt for hele 15, 2 milliarder kroner i 2009, og de regner med å selge over 50.000 kaffemaskiner bare i Norge, i løpet av 2010.

- Konseptet til Nespresso er bygd rundt brukervennlige kaffemaskiner og unike aromasikrede kaffekapsler som gir smakfull kvalitetskaffe hver gang.

Ved siden av å lage kvalitetskaffe, har maskinenes brukervennlighet vært utslagsgivende for at maskinene har blitt så populære, mener administrerende direktør Kristen A. Hovland i Nespresso Norden.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Nordmenn er blant verdens mest kaffedrikkende folkeslag, og vi bruker millioner på den koffeinholdige drikken hvert år. Vi kjøper kaffe både på kaffebarer og i butikk, men fordelen med kapselkafeen er at den er enkel i bruk.

Klikk og vinn
Vi har nemlig tre stykker Nestlé Nespressomaksiner av typen Citiz New York som vi ønsker å gi til en av våre lesere.

Alt du tenger å gjøre for kunne bli en av de heldige, er å følge Side2 på Facebook.

For å følge Side2 på Facebook kan du gå direkte til vår Facebook-side ved å klikke på denne knappen:

HTML EMBED

og så klikke på «Like» øverst på siden.

Du kan også gjøre det enda enklere og klikke på «Like» i boksen under, da er du med i trekningen av både denne konkurransen og av et årsforbruk av is: Vinn 14 liter is

HTML EMBED

Konkurransen er avsluttet, vinneren annonseres på Facebook innen kort tid.

Du kan lese mer om kaffemaskinen her.

SE REKLAMEFILMEN SOM VISES PÅ NORSKE TV-SKJERMER HER:

HTML EMBED