Gå til sidens hovedinnhold

3 vant kanalcruise

Tre heldige vinnere er trukket ut i konkurransen om cruise på Gøta kanal. Er du en av dem?

Vi arrangerer konkurranser hver måned. Lik oss på Facebook, så går du ikke glipp av noe.

HTML EMBED

Se under premieforklaringen for å se om du har vunnet en av de tre premiene.

Gøta kanal bukter seg tvers gjennom Sverige og er en av Sveriges største turistattraksjoner. Her kan du ta livet med ro på dekk og se den svenske landbygda flyte forbi. Båten gjør mange strandhugg på sin reise fra Gøteborg i vest til Stockholm og Østersjøen i øst.

Du kommer deg lettest til kanalen med privatbil. Fra Oslo er det 41 mil til kanalens "hovedstad" Motala: Kjør E18 mot Stockholm, og kjør av mot Motala på riksveg 50 i Örebro. Turen tar i overkant av fem timer.
Du kan også ta Stockholmstoget til Karlstad, og deretter Swebus til Motala eller Sjötorp. Se NSB og Swebus for reisetider.

Vi trekker tre heldige vinnere blant dem som svarer rett på spørsmålene. Svar innen 31. juli og bli med i trekningen. Alle svarene finner du på Gøta kanals hjemmeside

Se hvem som vant under bildekarusellen

4360

1. premie: 2-dagers kanalcruiser med klassiske skip

Vinn et cruise på Gøta kanals vakre Östgötadel, fra Motala ved Vättern til idylliske Söderköping, eller motsatt retning for to personer. Du kan blant annet være med på den imponerende slusingen ved Berg og flere interessante strandhugg. Alle måltider er inkludert og serveres i elegante omgivelser.
Verdi på reisen er 8590 svenske kroner. Premien leveres av Rederi AB Göta kanal, som er en del av Stream Group.

Vinner: Inge Melhus, Kristiansand

2. premie: 2-dagers sykkelpakke med overnatting (68 km) for to personer.

En av de mest populære sykkelpakker langs kanalen byr på fantastiske omgivelser på bilfrie sykkelstier med start start i Sjötorp. Du vil få mulighet til å å oppleve både kanalen, stedene og miljøer rundt kanalen. Dette er et sykkeleventyr som passer for både unge og gamle Sykkelleie, overnatting ved Wassbacken camping og måltider er inkludert. Premien leveres av Sjötorp Opplevelsessenter og Wassbacken Camping.
Verdi på reisen er 2 980 svenske kroner

Vinner: Hege Bøe, Manger

3. premie: Hotelpakke på Pensjonat Åsgården ved Gøta kanal, Lyrestad.

To-retters middag og dobbeltrom en natt for to personer inngår i premien. Åsgårdens Inn er et lite hotell med personlig service og atmosfære, og perfekt sted for ulike opplevelser langs kanalen.
Verdien på premien er 1240 svenske kroner.

Vinner: Hanne Moholt, Mo i Rana

Les også redaktørens reportasje fra Gøta kanal

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken