(SIDE2): Da DFDS Seaways i fjor hanket inn en rekke profilerte artister til å spille på skipet Crown of Scandinavia kommenterte flere, inkludert Side2, at den typiske danskebåten-sjangeren, ikke var helt som før.

Spellemannpriser i bagasjen
Konseptet videreføres i år, og nå er årets artistnavn sluppet. At artistene som spiller de seks konsertene har seks Spellemannspriser å vise til, vitner om at nivået på artistene er høyt også i år.

– Vi ønsker som alltid å ha et godt underholdningstilbud om bord på skipene våre, og dette er blant de mest populære norske navnene for tiden, sier DFDS sin Norges-sjef, Vivian Sivertsen.

De som spiller i år er Thomas Dybdahl, John Olav Nilsen & Gjengen, Kråkesølv, Noora Noor og Navigators. Du kan vinne billetter til disse konsertene her på Side2. Hvordan ser du nederst.

Intimt
Førstemann ut er Thomas Dybdahl, som spiller 21. mai. I tillegg til konserten får deltakerne med seg syv timer i København og to netter om bord på skipet.

Kun 300 mennesker får plass på hver konsert, så dette blir en intim konsertopplevelse for de få som får mulighet til å delta.

– Denne konserten blir utvilsom ulikt det meste vi har gjort før, selv om vi har spilt på knøttsmå scener før, sier Petter Unstad, vokalist og bassist i Bodø-bandet Kråkesølv. De spiller på RockCruise 27. august.

Vinn billetter
Vi har to billetter, og for å være med i trekningen av disse må du være blant dem som følger Side2 på Facebook.

HTML EMBED
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: 'your app id', status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement('script'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + '//connect.facebook.net/en_US/all.js'; document.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

For å følge Side2 på Facebook klikker du på «Like» i boksen under. Det er alt, og du er da med i trekningen i denne og fremtidige Facebook-konkurranser.

HTML EMBED

Du kan også gå direkte til vår Facebook-side ved å klikke her og klikke på «Like» øverst på siden.

Vi trekker og kontakter vinneren i konkurransen 14. mai, og man kan da velge billetter til en av RockCruise-turene under.

Har du spørsmål, send oss en mail ved å klikke her.

RockCruise 2010:
Thomas Dybdahl – 21. mai
John Olav Nilsen & Gjengen - 30. juni
Kråkesølv - 27. august
Noora Noor - 16. september
Navigators - 8. oktober

Billettene er allerede lagt ut og hele programmet ligger på www.rockcruise.no