Konkurransen er nå avsluttet

Ved siden av iPhone 3G, er Sony Ericssons nye supertelefon Xperia X1 med trykkfølsom skjerm trolig årets mest etterlengtede mobiltelefon.

Etterlengtet supertelefon
Telefonen ble lansert allerede i februar i år på den store mobilmessen World Mobile Congress, men så langt har det bare vært prototyper som har blitt vist fram.

Det har blitt spekulert høylytt over om telefonen i det hele tatt ville komme til Norge i år i det hele tatt. Men vi kan med glede melde at telefonen er blitt satt til å komme i butikkene her i landet i internasjonal utgave allerede siste uka i oktober.

Se videodemonstrasjon av telefonen her.

Du kan vinne telefonen
Men du trenger ikke å vente så lenge! I samarbeid med Sony Ericsson gir vi bort en splitter ny Xperia X1 før den i det hele kommer i norske butikker!

Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss med en e-post med hvorfor akkurat du fortjener eller ønsker deg denne telefonen - og her oppfordrer vi deg til å være kreativ!

Hvorfor akkurat deg?
Vinneren vil vi velge ut ifra hvem vi mener har den beste begrunnelsen, ikke hvem som skriver den lengste begrunnelsen.

Begrunnelsen sender du til it@nettavisen.no med emne «Derfor fortjener jeg en Xperia X1»

Bidragene må være mottatt av oss innen søndag 19. oktober kl. 23:59. Flere av bidragene vil kunne bli publisert, men vi vil kun offentliggjøre navn på vinneren.

Lykke til!

Konkurransen er nå avsluttet