(SIDE2): Forholdsekspert Kate Taylor forteller overfor britiske The Sun hva favorittmaten sier om deg:

Pizza: Personer som elsker pizza er som oftest kreative, uttrykksfulle og har særpreg.

Du er en person som nekter å leve opp til andres forventninger. Når det gjelder kjærligheten er du livlig. Du kan virke rolig og blid utad, men viser mer bredde etter hvert.

Karri: Du streber etter å være uforutsigbar, men er nok dessverre mer forutsigbar enn de fleste. Desto mer glad i karri du er, jo mer forutsigbar er du.

Makaroni og ost: Er du glad i denne typen enkel og kjapp mat, lever du mest sannsynlig et hektisk arbeidsliv. Du satser på bekvemmeligheter for å føle deg trygg.

På jobben din tar du større sjanser enn det dine kollegaer tror om deg. I kjærlighetslivet søker du å skjemmes bort og få støtte.

Wok: Disse personene kan kanskje ofte føle at verden er altfor komplisert. Personer som elsker nudler kan virke svært utadvendte, men er gjerne sjenerte og ensomme innvendig.

Har denne personen en dårlig date, kan det være nok til å holde seg unna markedet i månedsvis.

Stek: Er du en person som foretrekker et skikkelig måltid, som stek blir du kanskje ofte stresset over småting. Du lever også kanskje i fortiden hvor du ikke kommer over ekskjærestern, eller nekter å gå ut av et stabilt forhold som ikke er på topp lenger.

Biff: Elsker du biff, elsker du livet! Eks-kjærester beskriver deg mest sannsynlig som lidenskapelig. Når det gjelder kjærligheten bryr du deg ikke stort når et forhold er over – det er over, enkelt og greit.

Spaghetti og kjøttboller: Du er hjertelig, energisk og typisk den personen som forlater en fest til sist.

Innerst inne er du barnslig og naiv, men på utsiden kan du virke avvisende og reservert.

Det tar litt tid før du forelsker deg, men når du først gjør det, holder du deg til den personen.