Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Sist oppdatert: 9 april 2017
365direkte

365Direkte er et av markedets beste kredittkort

365Direkte er en underenhet i Danske Bank som tilbyr sine kunder kredittkortet ved navn 365Privat. Dette kredittkortet gir brukeren utrolig mange fordeler, rabatter, og cashback ved bruk og er helt klart ett av de kredittkortene i markedet med det mest omfattende fordelsprogrammet.

Kredittkortet er helt gratis å eie og å bruke til å betale for varer og tjenester, både i inn- og utland. På toppen av det hele har det en svært gunstig kredittkortrente hvis du er en av dem som trenger å dele opp betalingen en gang i blant. Du får også en 45 dagers rentefri periode.

Bruker du kortet riktig kan du høste alle fordelene uten å betale en eneste krone for dem!

Fordeler

3,65% Cashback

Som eier av 365Privat kredittkort får du hele 3,65% cashback i alle sko- og klesbutikker samt på alle bensinstasjoner. Cashbacken er det 365Direkte som betaler deg, og den trekkes direkte fra fakturaen hver måned. Da slipper
du å tenke på registrering, utbetaling og bruk av cashbacken du tjener opp.

Hvert år har du muligheten til å tjene maksimalt 2000kr på cashbackordningen. Det betyr at hvis du , hver måned, bruker omtrent 5000kr på klær, sko og bensin vil du maksimere din opptjening. For å gjøre det enkelt for deg, registreres cashbacken helt automatisk. Derfor må butikken du handler i være registrert som en skobutikk, klesbutikk eller bensinstasjon i MasterCard sine betalingssystemer for at du skal få cashback.

85 øre/l i drivstoffrabatt

365Privat gir deg ikke bare 3,65% rabatt på alle bensinstasjoner. Fyller du tanken på ESSO får du 34 øre/l ekstrarabatt. Men en literpris på 14kr vil det si at du får hele 85 øre/l i rabatt når du betaler for drivstoffet ditt med 365Privat hos ESSO. Dette er sannsynligvis markedets beste og mest allsidige drivstoffrabatt!

Rabatter

Som eier av 365Privat får du, i tillegg til cashback, en rekke andre fordeler. Ettersom 365Direkte er en enhet i Danske Bank får du som kunde tilgang til det omfattende Danske Bank Reward. Her kan du tjene ekstra bonus i tillegg til cashback som du allerede tjener og denne bonusen kan du tjene så mye du vil av! www.365direkte.no/reward

Bonusen blir spart opp og utbetalt to ganger i året. (31. mai og 30. november) Du kan tjene opptil 10% bonus på flere spisteder i Trondheim og Oslo, samt på utvalgte BigHorn-restauranter. Du får også opptil 10% bonus hos store nettbutikker som Lensway, Interflora, Til bords, Stena Line, og Stormberg.no. Lurer du på hvor mye bonus du har spart opp, logger du deg bare inn i nettbanken.

Dealpass

365Direkte har, for en periode, inngått en samarbeidsavtale med Dealpass. Her får du rabatt på over 300 spisteder, nettbutikker, kulturarrangementer og feriereiser. De drøyeste rabattene kan strekke seg opp mot 80%, mens de vanligvis ligger på mellom 10% og 50%. Her er det bare å velge å vrake i fantastiske tilbud.

Portalen er oversiktlig og lett og sette seg inn i. Noen av stedene trenger du et eget ”Dropp-in”-kort som du viser før du bestiller. Dette får du ved å sende ”dp 365” til 2010.

Kostnader

365Privat kan by på mange spennende kundefordeler, men hva må du egentlig betale for alt dette? Det korte svaret er at kredittkortet er gratis. Både å eie og å bruke til å betale for varer og tjenester. Selv om du må betale for en del av korttjenestene betyr dette at du kan dra nytte av alle fordelene kortet har å tilby, uten å måtte betale en eneste krone. Så lenge du kun bruker kortet til å kjøpe varer og tjenester og betaler hele regningen før forfall!

Renter

For deg som noen ganger benytter deg av muligheten til å utsette betalingen av fakturaen, er det viktig å ha et kredittkort med lav rente. 365Privat tilbyr deg en effektiv årlig rente på 25,35%. I kredittkortbransjen er dette å regne som en meget gunstig kredittrente. Vi anbefaler alltid å betale hele kredittkortregning før forfall, ettersom selv relativt små beløp raskt kan vokse seg store med en effektiv rente på 25%.

Kontantuttak

Selv om kortet er gratis å bruke når du betaler for varer og tjenester, er ikke all bruk gratis. Det koster for eksempel 40kr pr kontantuttak + 2% av beløpet du tar ut. Når du bruker kredittkortet til kontantuttak eller å betale regninger begynner rente å løpe fra dag én, og ikke ved fakturaens forfallsdato.

Delbetaling

Kredittkortregningen kommer hver måned og du kan selv velge om du vil betale hele eller deler av beløpet før forfall. Du må minimum betale 3% av brukt kreditt (minimumsbeløp på 250kr). Det beløpet som står igjen når fakturaen forfaller er det beløpet du betaler renter på. 365Direkte gir deg en 45 dagers rentefri periode på kreditten du tar opp ved kjøp av varer og tjenester.

eFaktura

365Direkte tilbyr deg som kunde både eFaktura og papirfaktura. Det er verdt å merke seg at papirfaktura koster 45kr/mnd. så her kan du spare både lommeboken og miljøet ved å velge eFaktura.

Maks kreditt: 50 000 kr
Betalingsutsettelse: 45 dager
Aldersgrense: 21 år
Krav til inntekt: 250 000 kr
Årsgebyr: 0 kr
Effektiv rente*: 25.21%
4.5/5 ( 47 Anmeldelser)
*25,21% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.907,-
3,65% cashback på drivstoff, klær og sko
30 øre/liter ekstra drivstoffrabatt hos Esso
Kåret til Best i test i Dine Penger
Rabatt i utvalgte butikker
Bestill kort
Annonselenke
*25,21% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.907,-

OPPSUMMERT:

• 365Privat har kanskje markedets beste fordelsprogram!
• Kortet er gratis å eie og å betale med.
• 45 dagers rentefri periode.
• 3,65% cashback i alle sko- og klesbutikker samt bensinstasjoner.
• 30 øre/l ekstra drivstoffrabatt på ESSO gir hele 81 øre/l i rabatt.
• Danske Bank Reward gir deg gode bonuser som betales ut to ganger årlig.
• Opptil 80% rabatt hos over 300 aktører med Dealpass
• Kun 25,53% årlig effektiv rente
• Gratis eFaktura.
• Mulighet for å utsette hele 97% av kredittkortregning.

Finn det beste kredittkortet til ditt bruk
  • Raskt og enkelt
  • Gratis tjeneste
  • Helt uforpliktende