Beste Flybonuskort

Ser du etter Norges beste flybonuskort? En etterlengtet ferie trenger ikke være langt unna. Ved å benytte seg av riktig kredittkort kan du spare til ferieturen hver dag! Helt uten at du trenger å tenke på det. I tillegg til dette tilbyr ofte kredittkortselskapene rabatt på hotell, leiebil og du får selvfølgelig en ekstra reiseforsikring når du betaler minimum 50% av reisen med kredittkort.

Vi har testet de beste kredittkortene som gir bonuspoeng på flyreiser som kan gi deg flere gratis flyturer i året om du bruker de riktig! Stor guide til beste flybonuskort.

( 59 Anmeldelser )
100 000 kr
Maks kreditt:
45 dager
Betalingsutsettelse
18 år
Aldersgrense
0 kr
Krav til inntekt
0 kr
Arsgebyr
23.10%
Effektiv rente
Annonselenke
Eksempel: Eff. rente *23,1% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,- Kostnad 1.757,-

Fordeler

 • Høy kredittgrense
 • Cashpoints på alle kjøp
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Unik dagligvareforsikring
 • Rabatt på flyreiser hos Norwegian
 • opp til 45 dagers rentefri kreditt

Ulemper

 • Opptjent cashpoints må brukes hos Norwegian

Beste flybonuskort for ferien

Markedets beste kredittkort som gir deg flybonus, er kredittkort fra Bank Norwegian og kredittkort som benytter seg av SAS Eurobonus.

Derfor bør du ha et flybonuskort:

 • Bruk kredittkortet og fly gratis
 • Spar til ferien hver dag
 • SAS Eurobonus samarbeider med flere kredittkortselskaper
 • Tjen flybonus på leiebil, hotell, strømleverandør og mobiloperatør.
 • Kredittkort gir deg eksklusive fordeler

Vi skal også se nærmere på to av de beste kredittkortene som gir deg flybonus, nemlig kredittkort fra Bank Norwegian og kredittkort som benytter seg av SAS Eurobonus

Spar bonuspoeng og fly gratis!

Flere kredittkort gir deg mulighet til å spare til ferieturen hele året når du bruker kredittkortet til å betale for varer og tjenester. Ved å bruke kredittkortet i hverdagen kan du spare tusenvis av kroner som du kan reise for og alt skjer helt automatisk!

Norwegian kredittkort

Kredittkortet fra Bank Norwegian tilbyr deg 1% bonusopptjening hver gang du bruker kortet til å betale for varer og tjenester. Bruker du kredittkortet til å betale for flybilletter når du flyr med Norwegian får du hele 5% bonusopptjening. Bonuspengene kalles for CashPoints og 1 CashPoint tilsvarer 1kr. Dette gjør bonusordningen enkel og oversiktlig.

Kredittkortet er gratis å eie, og så lenge du kun bruker det til å betale for varer og tjenester og betaler kredittforeningen i tide, er det også gratis å bruke. Ettersom kredittkortet gir deg cashback i alle butikker og bransjer er det et godt alternativ for deg som ønsker en lettvint metode å spare penger til å reise for. Handler du for 200 000kr i løpet av året får du hele 2000kr å reise for! Med Norwegians rimelige billetter kommer du langt for 2000kr.

Du kan også tjene bonuspoeng ved å velge riktig strømleverandør, mobiloperatør og ved å handle i et stort utvalg nettbutikker.

SAS Eurobonus

Mens Norwegian fører sitt eget kredittkort gjennom Bank Norwegian samarbeider SAS med flere ulike kredittkortselskaper om bonusordninger. Du kan få både Mastercard, American Express og Diner´s Club med SAS Eurobonusordninger.

Felles for de ulike kredittkorttilbyderne er at de har omfattende bonusprogrammer og kan i deg tilgang til lounger og lignende på flyplassene. Noen av kortene er gratis og eie, mens de mer eksklusive kortene som for eksempel SAS Mastercards Gullkort og SAS American Express Premium og Platinum har årsavgift, men gir deg også flere fordeler.

I likhet med Bank Norwegian gir også disse kortene deg bonusopptjening på alt du kjøper. Du får mellom 10 og 20 bonuspoeng for hver hundrelapp du bruker, men 1 bonuspoeng er ikke verdt 1kr når du skal kjøpe billetter. SAS Eurobonus sitt poengsystem er ikke like enkelt og oversiktlig som Norwegians bonusordning. Det er derimot enklere å skaffe seg gratis ekstrareiser hvis du flyr ofte og bonusprogrammet gir deg flere muligheter til å tjene bonuspoeng på hotell, bilutleie med mer.

SAS Eurobonus gir deg muligheten til å bruke poengene du tjener på ulike typer varer og tjenester, men det vil alltid lønne seg å bruke poengene sine på flyreiser ettersom det gjerne er billigere å betale cash for kioskvarer, bilutleie osv.

Det beste bonuskortet

Hva som er det beste kredittkortet for deg som vil spare bonuspoeng til ferien kan være vanskelig å svare på. SAS Eurobonus gir deg mest bonus når du er ute å reiser og krever færre flyturer før du har spart opp nok poeng til en gratis tur.

Norwegian har et svært enkelt bonussystem, men du får ikke like mange poeng for selve flyturen. Hvis du derimot ikke reiser så ofte, men hovedsakelig sparer poeng når du bruker kredittkortet vil Norwegian være et svært godt alternativ ettersom du ikke trenger så mange poeng for å kunne reise med de rimeligste billettene.

Anmeldelse av Nettavisen Kredittkort

4,0 / 5
Gjennomsnittlig tjenestevurdering – basert på 9 anmeldelser
Kredittkort
 • Stor sammenligning
 • Gratis tjeneste
 • Helt uforpliktende