Beste kredittkort for reise i 2019

Sist oppdatert: 10 januar 2017

Her på Nettavisen Kredittkort er det jobben vår å til enhver tid vite hvilket kredittkort som er best. Og med så mye konkurranse på markedet skulle man kanskje trodd at det ville være vanskelig å kåre en vinner? Til tross for en rekke andre kompetitive konkurrenter stikker Bank Norwegian av med en klar seier og krones dermed til testvinner av det beste kredittkortet for reise for 2017. Dette er et kredittkort med enorme fordeler, svært gode vilkår og en gunstig rente i forhold til resten av markedet. Hvis du trenger et kredittkort eller har vurdert å bytte tilbyder er det ingenting å lure på. Men Bank Norwegian får du ett av Norges beste kredittkort.

( 59 Anmeldelser )
100 000 kr
Maks kreditt:
45 dager
Betalingsutsettelse
18 år
Aldersgrense
0 kr
Krav til inntekt
0 kr
Arsgebyr
23.10%
Effektiv rente
Annonselenke
*23,1% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,- Kostnad 1.757,-
Fordeler
 • Høy kredittgrense
 • Cashpoints på alle kjøp
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Gratis kontantuttak i utlandet
 • Inntil 6 ukers rentefri betalingsutsettelse
 • Rabatt hos over 150 samarbeidspartnere
 • 5% - 20% rabatt på flyreiser hos Norwegian
Ulemper
 • Opptjent cashpoints må brukes hos Norwegian

Hvilke vilkår får du med Bank Norwegian kredittkort?

Bank Norwegian kredittkort er et svært allsidig kredittkort som også er forholdsvis enkelt å skaffe seg. Med dette kortet stilles det ingen krav til inntekt. Det betyr selvfølgelig at kredittrammen vil justeres i henhold til betalingsevnen din. Men denne vil også økes automatisk ettersom Bank Norwegian ser at du klarer å administrere kredittkortet ditt på en forsvarlig måte. Bank Norwegian tilbyr kredittgrense på opptil 100.000 kroner, som gjør det til et ideelt kort å bruke på ferie. Aldersgrensen på kortet er 18 år og effektiv rente etter betalingsutsettelse er 23,1%. Du får imidlertid opptil 60 dagers betalingsutsettelse med kortet, så her er det egentlig ingen grunn til å måtte betale renter. Bank Norwegian kredittkort er også gebyrfritt; du betaler eksempelvis ingen årsavgift og ei heller termingebyrer.

Uttak i utlandet

Med de aller fleste kredittkort må du betale for å ta ut penger i utlandet. Dersom du har skaffet deg et kredittkort spesielt til feriebruk er dette svært upraktisk. Da blir det fort en 40-50 kroner ekstra hver gang du må ta ut penger. Bank Norwegian sitt kredittkort er helt gebyrfritt å bruke i utlandet. Du kan ta ut opptil 10.000 NOK i døgnet mens du er på reise, uten at det koster deg noe i gebyrer. Det eneste tillegget som kommer med dette kredittkortet er et valutapåslag på 1,75%, som er standardisert blant samtlige kredittkorttilbydere i Norge. Varekjøp, i både inn- og utland, koster heller ingenting med Bank Norwegian. Gratis uttak i utlandet er en viktig grunn til at dette kredittkortet stikker av med seieren.

Reiseforsikring med Bank Norwegian kredittkort

Fordi Bank Norwegian er et kredittkort laget spesielt til de som skal på reise kommer det også med en svært god reise- og avbestillingsforsikring. Denne trer i kraft så lenge du har betalt 50% eller mer av reisen med ditt Bank Norwegian kredittkort. Reiseforsikringen kommer fra AIG som har svært god dekning når du er på ferie. Det kanskje beste aspektet av denne forsikringen er at kostnader tilknyttet reisesyke og hjemtransport er ubegrenset. Og både du som kortholder, ektefelle eller samboer, og alle barn under 21 år er dekket av forsikringen. Med denne fordelen kan dere altså føle dere helt trygge når dere reiser på ferie. I tillegg til reisesyke og hjemtransport inkluderer forsikringen blant annet erstatning for reisegods, ran eller tyveri av penger, reiseansvar og tannlegebehandling grunnet ulykke.

Bonusopptjening med kredittkortet

Bank Norwegian sitt bonussystem heter CashPoints. I motsetning til en del andre kompliserte bonusprogrammer er dette så enkelt som at 1 CashPoint = 1 krone. Dette gjør det veldig enkelt å regne ut hvor mye penger du tjener opp når du bruker kredittkortet. Poengene du opptjener går inn i en kasse på Bank Norwegian-profilen din, og du kan bruke dette til å betale for hele eller deler av flybilletter med Norwegian. Hvis du reiser mye med flyselskapet er dette et svært godt fordelsprogram for å spare penger på billettene dine. Du får 20% CashPoints på flex-billetter og 5% på lavprisbilletter på både innlands og utenlands flyreiser. I tillegg til dette opptjener du 1% CashPoints på alle kjøp du bruker BankNorwegian-kortet til.

Egenandelsforsikring på leiebil med Bank Norwegian kredittkort

Det kan bli svindyrt å ha leiebil dersom noe skulle skje mens du kjører bilen. Når du leier bil vil som oftest selskapet du leier fra tilby deg forsikring for egenandel. Ulempen er at disse forsikringene som oftest koster mange hundre kroner per uke. Dermed er sannsynligheten lav for at du faktisk vil spare penger på å benytte deg av tilbudet. Bank Norwegian sitt kredittkort slår til igjen, med en svært gunstig egenandelsforsikring på leiebil. Dette er en tilleggsfordel, som bare koster 249 kroner i året. Da er du dekket for opptil 20.000 kroner i egenandel per tilfelle. Og kan dermed kjøre trygt i leiebil med Bank Norwegian sitt kredittkort i lommeboka.

ID-tyveriforsikring med Bank Norwegian

I den digitale hverdagen vi lever i – og spesielt med tanke på betaling – er det viktig å være sikret mot ID-tyveri. Dette er situasjoner hvor en person stjeler personopplysningene dine og benytter seg av disse til å bruke, i visse tilfeller, enorme summer med penger. Også her scorer Bank Norwegian svært høyt. I kredittkortet deres får du inkludert ID-tyveriforsikring. Det betyr at hvis du skulle komme utfor en slik situasjon vil kredittkortselskapet hjelpe deg. De sørger for det vanskelige oppryddingsarbeidet det ofte blir etter et ID-tyveri. Og i tillegg til dette får du dekket juridisk bistand dersom du skulle ha behov for dette i etterkant av tyveriet.

Det er altså ingen tvil. Er du ute etter det beste kredittkortet for 201 bør du søke om BankNorwegian sitt kredittkort.

Kredittkort
 • Raskt og enkelt
 • Gratis tjeneste
 • Helt uforpliktende