Dette kortet kan du spare 5000 kroner med

Sist oppdatert: 05 januar 2017

Sjekk alle fordelene du får med Ikano Visa.

For å få mest ut av kredittkort, gjelder det å velge det kortet som passer best for deg. Ulike kredittkort kan ha svært forskjellige vilkår for betalingsutsettelse, renter og gebyrer. Det samme gjelder for fordelsprogrammer og månedlige rabatter og tilbud.

I en artikkel i Aftenposten fra september 2016 uttaler forbrukerøkonom Magne Gundersen at folk flest kan spare tusenvis av kroner årlig på å bruke kredittkort og fordelsavtaler riktig, og at han ikke fatter hvorfor mange ikke ikke gidder å benytte seg av slike muligheter.

Har vunnet flere kåringer

Ikano Visa har fått høy score når det gjelder månedlige rabattprogrammer, og kortet har også gått til topps i en rekke uavhengige kåringer i Norge. Rabattgrensen på kortet er på hele 5000 kroner årlig.

Det unike med Ikano Visa er kombinasjonen av konkurransedyktige vilkår og lukrative rabattprogrammer. For en del andre kredittkort betyr gode fordeler og rabatter at betingelser og renter er tilsvarende dårlige.

I tillegg til at kredittkortet Ikano Visa kan brukes på mer enn 29 millioner brukersteder og minibanker finnes det flere gode grunner til å velge dette superkortet:

Vær din egen banksjef

Ikano Visa tilbyr gode vilkår for betalingsutsettelse og delbetaling til 9,9 % nom. rente på ordinære Visa-kjøp. Du kan selv velge å utsette betalingen i 2, 4, 6 eller 9 måneder*. Dette gjelder så lenge det du handler koster 2500 kroner eller mer. Kan det bli mer fleksibelt?

Ikano visa kredittkort
Dermed trenger du ikke søke om finansiering i butikk. Skal du for eksempel kjøpe ny tv og ønsker ni måneders betalingsutsettelse, kan du betale med Ikano Visa, logge deg inn på Min Side og selv velge den finansieringsplanen du ønsker. Ikano Visa er det eneste kortet på markedet som tilbyr dette.

Bestill kredittkortet fra Ikano Visa her

Et av markedets aller beste rabattprogrammer

Som Ikano Visa-kunde får du også tilgang til et unikt rabattprogram som består av tre ulike elementer: faste rabatter, månedsrabatter og månedstilbud.

Med rabattprogrammet fra kredittkortet Ikano Visa får du 1 % fast rabatt på alt du kjøper på bensinstasjoner og i dagligvareforretninger, samt 2 % rabatt på alle Shell-stasjoner i Norge.

I tillegg får du månedlige rabatter hos alle forhandlere innen en bestemt bransje, så lenge de er tilknyttet Visa. Kortet har også en fordelsportal som gir brukerne rabatter på spisesteder, nettbutikker, ferie, bredbånd, telefoni og leiebil.

Spar inntil 5000 kroner

Månedstilbudene er spesielle tilbud hos enkelte butikker eller kjeder som omfattes av månedsrabatten.

Rabattgrensen på kortet er på 5000 kroner, noe som er høyere enn hos de fleste konkurrentene. Du kan altså spare inntil 5000 kroner i året hvis du bruker Ikano Visa. Dette gjelder kun for de faste rabattene og månedsrabattene. For bransjetilbudene er det ingen begrensning for hvor mye du kan spare.

Les mer og bestill kredittkortet fra Ikano Visa her

* Du betaler ingen nominelle renter i perioden og innfrir du hele beløpet innen forfall, er eneste kostnad et utsettelsesgebyr. Oversikten over utsettelsesgebyrene og annen prisinformasjon finner du på fanen Prisliste under Produktinformasjon på Ikanos hjemmeside.

Etter utsettelsen gjelder ordinære Ikano Visa betingelser.

*Eff.rente 21,92%, kr 20.000 o/12 mnd. Kostnad: 2.012, totalt kr 22.102.

Her finner du flere kredittkort på det norske markedet

Kredittkort
  • Raskt og enkelt
  • Gratis tjeneste
  • Helt uforpliktende