3.9 / 5 ( 35 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av Santander Flexi Visa kredittkort

Skal du bestille en Flexi Visa kredittkort?

Santander Bank tilbyr kredittkort for deg som ønsker mulighet for rabatter med Santander Flexi visa. Kortet gir tilsvarende muligheter som andre kort fra Santander.

Betingelser for kredittkort

For Santander Flexivisa har Santander blant annet følgende betingelser for kredittkortet. Du må være fylt 20 år og ha en inntekt på minimum 50 000,-. Det er ikke årsgebyr på kortet så det koster ikke noe ekstra å ha det, og du kan oppnå en forholdsvis høy kredittgrense på det på inntil 100 000,-. Ved å benytte kortet kan du oppnå en betalingsutsettelse til inntil 50 dager. Men det er avhengig av når du utfører kjøpet. Kortet gir deg en effektiv rente på 25,33% om du har 15 000,- utestående, noe som ikke er langt unna gjennomsnittlig rente for kredittkort.

Flexivisa er et VISA-kort, og du har dermed mulighet til å benytte kortet hos alle brukersteder som godtar VISA. Du har ellers mulighet for å få 4% cashback rabatt på produkter i kategoriene drivstoff, klær/sko, sportsutstyr eller flybilletter. Du velger hvilken rabattgruppe du ønsker en gang i måneden. Rabatten gjelder brukersteder som er registrert i de relevante kategoriene hos VISA. Ellers vil du få tilgang på inntil 10% rabatt på utvalgte produkter. Dette i produkter i Santander cashback portalen hvis du er logget inn.

Fordeler med kredittkort

Fordeler med kredittkortet Flexivisa er i hovedsak cashback ordningen hvor du kan få inntil 4% rabatt. Alt innen kategori du velger og at du kan få inntil 20% rabatt på produkter i cashback portalen. Med disse kan du spare en god del kroner om du handler mye i disse kategoriene. Du kan ellers få inntil 100 000,- i kredittgrense, noe som gir deg mulighet til å benytte dette kortet med stor fleksibilitet til mange slags innkjøp.

Dette kortet kan også kombineres med Trumfkort hos Shell og Bonuskort hos YS og Uno X, i tillegg til at det kan registreres på Statoil sitt rabattprogram. Noen ulemper vil du også finne. Om du ikke har benyttet kortet de siste 12 månedene, vil du bli fakturert et gebyr. I tillegg har ikke kortet reise- eller avbestillingsforsikring. Santander har vært forgjengeren til gebyrfrie kort, noe som de følger opp med de fleste av sine kort så lenge du bruker kortene.

Santander Flexivisa er et praktisk kort fra Santander Bank med flere rabatter. I tillegg til at det har forholdsvis høy kredittgrense og ellers få gebyrer så lenge du benytter kortet.