4 / 5 ( 44 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av Gebyrfri Visa kredittkort

På jakt etter et Gebyrfri VISA kredittkort?

Santander Bank tilbyr Gebyrfri VISA som er et av de første kortene de tilbudte på det norske markedet. Dette kortet var med på å starte trenden med gebyrfrie kredittkort fra andre leverandører for å kunne ta opp konkurransen.

Betingelser for kredittkort

Santander Gebyrfri betingelser for kredittkort inkluderer at man må ha fylt 20 år. Fordel ha en inntekt på over 50 000 kr. Ved å handle med kortet får vi en betalingsutsettelse på varene vi handler frem til faktura forfaller på inntil 50 dager. Som navnet tilsier, så har ikke dette kortet gebyrer, heller ikke årsgebyr, og er derfor kostnadsfritt å ha om vi ikke har utestående beløp på kortet etter faktura er innbetalt. Effektiv rente er på 23,41% ved utestående beløp på 15000kr.

Gebyrfri VISA kredittkort er et VISA og kan brukes på alle VISA brukersteder rundt om i verden. Kortet gir en rekke utvalgte rabatter innen klær, sko og reiser, samt at du får utvalgte tilbud ved å handle på nett mens du er logget inn. Om du betaler mer enn 50% av reiser med kortet vil du også få inkludert reiseforsikring. Dette kortet er meget rimelig å benytte da det ikke trekkes gebyrer for kontantoverføringer, kontantuttak, og ingen årsgebyrer.

Fordeler med kredittkort

Fordeler med kredittkortet Gebyrfri VISA fra Santander er at det, som navnet tilsier, er gebyrfritt. Du kan handle, overføre penger eller ta ut penger uten å betale gebyr. Den effektive renten er også noe bedre enn gjennomsnittet for andre kredittkort på markedet. Du har en relativt høy kredittgrense på kortet og kan få denne enda høyere om du får tilbud om å oppgradere til Gebyrfri Platinum. Det er også rabattfordeler med kortet innenfor utvalgte kategorier som sko, klær og reiser. Dette er et meget praktisk alternativ for deg som liker å reise og kan benytte deg av tilbudene som dukker opp. Reiseforsikring som inkluderes når man kjøper mer enn 50% av reisen på kortet er også temmelig praktisk om man skal ut å reise. Dette kortet har få ulemper. En som kan nevnes er at det ikke tilbys efaktura eller avtalegiro. Fakturaen sendes ut per email.

Santander Gebyrfri VISA er det helt gebyrfrie alternativet til Santander. Det er et av de første kortene på markedet som tilbyr gebyrfri bruk og har vært med på å tvinge andre leverandører til å tilby det gebyrfrie alternativet. Med en maks kredittgrense på 100000 gir dette også kortet ganske god fleksibilitet.