Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Sist oppdatert: 30 oktober 2016

Hva er American Express?

hva er American ExpressAmerican Express et amerikansk kortselskap som tilbyr betalingskort i hele verden, men har størst markedsandel i USA. I resten av verden jobber de fortsatt med å oppnå like stor markedsandel som de har gjort i USA. Firmaet har sin opprinnelse i 1850 som et firma som leverte pakker til amerikanske borgere. Tilliten de bygget opp gjorde at det var naturlig for dem å fokusere på finansielle tjenester fra 1890. Siden da har de blant annet tilbud det prestisjetunge betalingskortet American Express. Med en kredittgrense på kortet kan du spre fakturaene ut over flere måneder med en praktisk rentesats.

American Express SAS Eurobonus

American Express har ikke like store markedsandeler utenfor USA som VISA og Mastercard, men de forsøker stadig å øke andelen sin. I Norge tilbys American Express gjennom DnB kort, samt gjennom samarbeid med SAS. De har ikke oppnådd den samme dekningen hos brukersteder utenfor USA som i USA. Det er ikke like vanlig at man tar American Express på nettsteder og i butikker som det er at man tar VISA og Mastercard, men stadig flere brukersteder tilbyr å betale med kortet. American Express har i mange år hatt gode reiseforsikringer på kortene sine om du benytter kortet for å betale reiser.

Skaff deg et American Express kort
Anbefalte kredittkort
 • Reise- og avbestillingsforsikring
  Høy kredittgrense
  Kan benyttes i BankAxept-terminaler
  Lav rente
  *22,9% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.743,-
 • Høy kredittgrense
  Cashpoints på alle kjøp
  Gratis kontantuttak i utlandet
  Reise- og avbestillingsforsikring
  *23,1% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,-
 • Reise- og avbestillingsforsikring
  Inntil 25% cashback
  Høy kredittgrense
  Velg mellom VISA eller MasterCard
  *22,4% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.921,-
Wiki

Hva koster et kredittkort?

Kostnaden for et kredittkort avhenger av kortutstederens priser. Det finnes i dag to typer kredittkort på markedet: kredittkort med gebyr og gebyrfrie kredittkort.

Les saken
Anbefalte sider
 • Raskt og enkelt
 • Gratis tjeneste
 • Helt uforpliktende