Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Sist oppdatert: 24 oktober 2016

Hva er årsgebyr?

Årsgebyr på et kredittkort eller lån er en pris man betaler en gang i året. Dette er en faktor man bør vurdere når man skal vurdere om man ønsker å ta opp et lån eller velge et kredittkort. Kredittkortene har mange variasjonerhva er årsgebyr seg i mellom i forhold til kostnader og fordeler. Fordeler er også en reell innsparing for mange. Men for noen kort, vil fordelene de har ikke bety noen ting. Et årsgebyr har betydning for alle. Dette er en sum man må betale uansett, og dermed en reell utgift uansett. Men mange kredittkort har tatt bort årsgebyrene sine da det er kommet mange konkurrerende kort på markedet uten gebyrer. Om man da fortsetter å ta gebyrer som gjør at et kort blir dyrere enn et annet, så betyr det at kundene velger bort dette kortet til fordel for et som gir de fordelene som man sparer på.

Hva er et årsgebyr?

Når man vurderer hvilket kort man skal benytte, bør alle gebyrene vurderes, i tillegg til renter. Da først ser man hva det faktisk koster å ha et kort. Om kortet har en del rabatter og fordeler, bør de også tas med. Årsgebyr, er en reell kostnad som man har som utgift uansett, mens renter eller gebyrer ved kjøp, har man bare om man benytter kortet.

Finn beste kredittkort her!
Anbefalte kredittkort
 • Reise- og avbestillingsforsikring
  Høy kredittgrense
  Kan benyttes i BankAxept-terminaler
  Lav rente
  *22,9% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.743,-
 • Høy kredittgrense
  Cashpoints på alle kjøp
  Gratis kontantuttak i utlandet
  Reise- og avbestillingsforsikring
  *23,1% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,-
 • Reise- og avbestillingsforsikring
  Inntil 25% cashback
  Høy kredittgrense
  Velg mellom VISA eller MasterCard
  *22,4% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.921,-
Wiki

Hva koster et kredittkort?

Kostnaden for et kredittkort avhenger av kortutstederens priser. Det finnes i dag to typer kredittkort på markedet: kredittkort med gebyr og gebyrfrie kredittkort.

Les saken
Anbefalte sider
 • Raskt og enkelt
 • Gratis tjeneste
 • Helt uforpliktende