Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Sist oppdatert: 24 oktober 2016

Hva er cashback?

Om man har cashback avtale på et kredittkort, betyr det at man får tilbake en andel av alle kjøp på fakturaen måneden etterpå. Flere kredittkort har avtaler på for eksempel 5% cashback på alle kjøp innen en produktgruppe. Dette betyr i realiteten at du får en rabatt på disse produktene, men ikke fra butikken du handler i. Rabatten får du fra kredittkortselskapet. De har gjerne en avtale med den relevante butikken, som da refunderer dette beløpet gjennom avtalen. Dette er noe kredittkortselskapene bruker som en konkurransefordel mot kundene. Kundene velger gjerne et kredittkort på basis av hva man kan forvente å få av rabatter på forskjellige produkter.

Kort med fordeler eller lav rente?

Den siste trenden er at selskapene nå konkurrerer på hvilken rente de kan tilby ved at de kutter alle denne typen avtaler for å heller fokusere på å kunne tilby kortet med lavere rente. Det finnes fortsatt kort med alle mulige forskjellige tilbud på dette, og for noen kunder er det en fordel med cashback, mens det for andre er en fordel med en lavere rente slik at de kan bruke kredittkortet tilnærmet lik et lån. Mange ønsker å benytte kredittkort for kortsiktige lån, og da er lavere renter en større fordel enn cashback for dem.

Finn beste kredittkort her!

Anbefalte kredittkort
 • Reise- og avbestillingsforsikring
  Høy kredittgrense
  Kan benyttes i BankAxept-terminaler
  Lav rente
  *22,9% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.743,-
 • Høy kredittgrense
  Cashpoints på alle kjøp
  Gratis kontantuttak i utlandet
  Reise- og avbestillingsforsikring
  *23,1% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,-
 • Reise- og avbestillingsforsikring
  Inntil 25% cashback
  Høy kredittgrense
  Velg mellom VISA eller MasterCard
  *22,4% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.921,-
Wiki

Hva koster et kredittkort?

Kostnaden for et kredittkort avhenger av kortutstederens priser. Det finnes i dag to typer kredittkort på markedet: kredittkort med gebyr og gebyrfrie kredittkort.

Les saken
Anbefalte sider
 • Raskt og enkelt
 • Gratis tjeneste
 • Helt uforpliktende