Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Sist oppdatert: 24 oktober 2016

Hva er Diners Club?

diners clubDiners Club oppstod i 1950 da grunnleggeren av en restaurant oppdaget at han hadde glemt lommeboka. Og dermed ikke kunne betale for måltidet. Han løste da dette med at han la igjen visittkortet sitt og ba dem sende ham regning. Dette ble raskt videreutviklet til ideen om at man kunne ha et kort å betale med. Der man fikk en faktura en gang i måneden i stedet. Diners Club er ment for dem som liker god mat, reiser og eventyr, og de har derfor først og fremst siktet på at det godtas som betaling for reiser, hoteller, leiebilfirmaer og restauranter. I tillegg har de lagt til rette for at kortet gir tilgang på over 500 flyplass-lounger rundt om i verden. Kortet er mest utbredt i USA, men utvider stadig dekningstettheten hos brukersteder rundt om i verden. Det er utstedt over 180 000 Diners Club-kort i Norge.

Flekibelt kort

Det reklameres med at disse kortene ikke har noen grense for kjøp, og dette er derfor et utrolig fleksibelt kort for privatpersoner og forretningsreisende som reiser mye for firmaet sitt, eller har mye utlegg for firmaet. Diners Club var et av de første betalingskortene på markedet, og har fortsatt i dag beholdt en god del av dette markedet.

Finn beste kredittkort her!

Nettside:

www.dinersclub.no

Anbefalte kredittkort
 • Reise- og avbestillingsforsikring
  Høy kredittgrense
  Kan benyttes i BankAxept-terminaler
  Lav rente
  *22,9% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.743,-
 • Høy kredittgrense
  Cashpoints på alle kjøp
  Gratis kontantuttak i utlandet
  Reise- og avbestillingsforsikring
  *23,1% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,-
 • Reise- og avbestillingsforsikring
  Inntil 25% cashback
  Høy kredittgrense
  Velg mellom VISA eller MasterCard
  *22,4% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.921,-
Wiki

Hva koster et kredittkort?

Kostnaden for et kredittkort avhenger av kortutstederens priser. Det finnes i dag to typer kredittkort på markedet: kredittkort med gebyr og gebyrfrie kredittkort.

Les saken
Anbefalte sider
 • Raskt og enkelt
 • Gratis tjeneste
 • Helt uforpliktende