Skriv omtale
×
Rating

Send omtale
Sist oppdatert: 24 oktober 2016

Hva er efaktura?

hva er efakturaMed efaktura kan du motta alle dine fakturaer elektronisk i stedet for at de sendes til deg i posten eller per email. Efaktura leveres av Nets, som tilser at alle efakturaene dine sendes til alle banker som er relatert til ditt fødselsnummer. Da kan du alltid velge hvilken konto du velger å trekke fakturaen på, slik at du kan holde oversikt over dine betalinger og ditt budsjett. Selv om tjenesten leveres av Nets, forholder du deg kun til banken. For at du skal motta fakturaer som efaktura, må du inngå en avtale med banken. Dette gjør du enkelt ved et tasteklikk.

Enkel løsning

Det er enkelt å legge inn en efaktura på akkurat den kontoen du ønsker. Du logger bare inn på nettbanken til den kontoen, og godkjenner fakturaen med et par klikk. Tidligere måtte man taste inn KID for alle fakturaer når man la dem inn i nettbanken, noe som kunne være frustrerende da numrene er ganske lange. Med efaktura slipper du dette. Mange har tenkt at du binder deg til at fakturaene kommer inn til en bank med efaktura, og at du ikke kan endre dato og beløp. Dette er ikke noe problem, og det er enkelt å utføre. Når du har startet godkjenningen, får du valget om å endre dato og beløp før du utfører den siste godkjenningen.

Anbefalte kredittkort
 • Reise- og avbestillingsforsikring
  Høy kredittgrense
  Kan benyttes i BankAxept-terminaler
  Lav rente
  *22,9% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.743,-
 • Høy kredittgrense
  Cashpoints på alle kjøp
  Gratis kontantuttak i utlandet
  Reise- og avbestillingsforsikring
  *23,1% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,-
 • Reise- og avbestillingsforsikring
  Inntil 25% cashback
  Høy kredittgrense
  Velg mellom VISA eller MasterCard
  *22,4% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.921,-
Wiki

Hva koster et kredittkort?

Kostnaden for et kredittkort avhenger av kortutstederens priser. Det finnes i dag to typer kredittkort på markedet: kredittkort med gebyr og gebyrfrie kredittkort.

Les saken
Anbefalte sider
 • Raskt og enkelt
 • Gratis tjeneste
 • Helt uforpliktende