Norwegian Reward – en full guide

Sist oppdatert: 25 mai 2017

Norwegian er et ungt flyselskap – det ble faktisk ikke grunnlagt for mer enn 24 år siden. Og denne alderen har sannsynligvis mye med nytenkingen Norwegian har kommet med innen flyselskapkultur.

Dreamliner-opplevelsen, langdistanse-flyvninger til eksotiske reisemål, og ikke minst et svært gunstig fordelsprogram. Dette er bare noen av tingene Norwegian har introdusert på det norske markedet.

Norwegian Reward er flyselskapets bonussystem, som er blant de mest omfattende fordelsprogrammene som tilbys til reisende i Norge. Setter du deg litt inn i alt du kan få ut av Norwegian Reward vil reisene dine bli både billigere og mer behagelige.

I denne artikkelen får du en full gjennomgang av Norwegian Reward, og hvordan bonusprogrammet kan gagne deg.

Cashpoints: bonusvalutaen til Norwegian

Først og fremst operer Norwegian med sin egen bonusvaluta. Dette er vanlig for flyselskaper over hele verden. Det som kanskje ikke er like vanlig er at denne valutaen tilsvarer en reell valuta.

For på de aller fleste flyselskaper ellers har poengsummen du tjener opp liten sammenheng med faktiske kroner. På Norwegian, derimot, er en cashpoint lik 1 krone. Dette gjør det utrolig enkelt å følge med på hvor mye du har å rutte med.

Og Norwegian er ganske rause med poengutdelingen sin. Du tjener cashpoints hver gang du flyr med selskapet. Men spesielt gunstig blir det for deg dersom du skaffer deg et Bank Norwegian-kort.

Tjen cashpoints når du flyr

Dersom du flyr mye med Norwegian bør du definitivt melde deg inn i Norwegian Reward. Poengopptjeningen din kan etter en ikke så altfor lang periode kjøpe deg en flybillett. Du melder deg enkelt inn via Norwegian sine nettsider.

Som medlem får du også være med i konkurranser, samt julekalenderen Norwegian holder i desember hvert år. Her får 50 vinnere 1000 cashpoints hver, og hovedpremien er på hele 5000 cashpoints.

Når du er Norwegian Reward-medlem får du 2% cashpoint-opptjening på LowFare-billetter og 20% på Flex-billetter. Hvis du flyr langdistanse til 5000 kroner på LowFare tjener du altså 100 kroner. Med en Flex-billett til samme pris ville du ha tjent 1000 kroner.

Det er verdt å merke seg at opptjeningen er individuell. Du tjener altså kun cashpoints på flybilletter til deg selv. For at hele familien skal spare penger på reiser med Norwegian bør alle over 18 år melde seg inn i Norwegian Reward.

Her finner du mer informasjon rundt Cashpoints.

Tjen cashpoints med Bank Norwegian-kortet

Men det er allikevel med Bank Norwegian-kortet du får størst opptjening av cashpoints med Norwegian. Bank Norwegian er flyselskapets satsing innen banksektoren. Her kan du ta opp forbrukslån, samt sette opp sparekonto.

Bank Norwegian tilbyr også et Visa-kort. Dette er spesielt gunstig fordi du tjener opp cashpoints hver gang du bruker kortet. Men Bank Norwegian-kortet er også et gunstig kredittkort generelt sett.

Du kan få inntil 100.000 kroner i kredittramme med kredittkortet, og rentefri betalingsutsettelse på maksimalt 45 dager. Det er 18-års-grense på Visa-kortet, og ingen minimumskrav til inntektsnivå.

Når du bruker Bank Norwegian-kortet får du opptjening på flyreiser med Norwegian. Men i tillegg får du også 1% bonusopptjening på alle andre kjøp. Dette gjelder for transaksjoner både i Norge og utlandet.

I og med at kortet er helt gebyrfritt å bruke er dette en genial mulighet til å spare opp cashpoints. Hvis du og familien har et årlig forbruk på 150.000 kroner med Bank Norwegian-kortet har dere tjent inn 1500 kroner.

( 59 Anmeldelser )
100 000 kr
Maks kreditt:
45 dager
Betalingsutsettelse
18 år
Aldersgrense
0 kr
Krav til inntekt
0 kr
Arsgebyr
23.10%
Effektiv rente
Annonselenke
*23,1% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,- Kostnad 1.757,-
Fordeler
 • Høy kredittgrense
 • Cashpoints på alle kjøp
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Gratis kontantuttak i utlandet
 • Inntil 6 ukers rentefri betalingsutsettelse
 • Rabatt hos over 150 samarbeidspartnere
 • 5% - 20% rabatt på flyreiser hos Norwegian
Ulemper
 • Opptjent cashpoints må brukes hos Norwegian

Slik fungerer Rewards

Ved siden av cashpoints-opptjeningen får du også andre medlemsfordeler som hyppig reisende med Norwegian. Etter 6 enkelt-reiser får du det som kalles for en cashpoint-boost, som ligger på 2%.

Denne boosten kan du få inntil 5 ganger, som betyr at du etter 30 flyvninger vil tjene 12% cashpoints på LowFare-billetter. Men det selvfølgelig også mulig å velge andre fordeler med Norwegian Reward.

For hver gang du har gjennomført 6 enkelflyvninger med Norwegian kan du velge mellom følgende:

– 2% cashpoint-boost
– gratis setereservasjon
– gratis FastTrack i sikkerhetskontrollen på flyplassen
– gratis innsjekket bagasje

Samtlige flyvninger med Norwegian teller som opptjening til Rewards. Dette inkluderer mellomlandinger. Hvis du for eksempel flyr tur/retur Bangkok via Stockholm vil dette telle som 4 enkelflyvninger.

Vær obs på at opptjeningen må skje innen 12 måneder av gangen. Hvis du flyr 6 ganger med Norwegian over 2 år vil dette kun gjelde som 3 opptjeningsflyvninger.

Hotellfordeler i fordelsprogrammet til Norwegian

Som Norwegian Reward-medlem kan du også nyte godt av hotellfordelene programmet kommer med. Her får du tilgang til knallgode tilbud, gjennom noen av de største hotellformidlerne på markedet. I en god del av tilfellene tjener du cashpoints på hotelloppholdet ditt også.

Norwegian samarbeider i dag med Hotels.com. Dette er en enorm nettside for hotellsøk på destinasjoner over hele verden. Hotels.com samarbeider faktisk med 300.000 hoteller i mer enn 60 forskjellige land.

Når du bestiller hotelloppholdet ditt gjennom Hotels.com som Norwegian Reward-medlem får du 5% cashpoint-opptjening på bestillingen. Det er altså smart å bestille hotell med Hotels.com – da tjener du enda mer på ferien din.

Norwegian har i tillegg til fordelen med Hotels.com samarbeid med et hotellprogram som heter Rocketmiles. Her får du også spart opp cashpoints på reisen din. Du får 100-1000 cashpoints per natt på samtlige hotellbestillinger via Rocketmiles. Første gang du bestiller får du også 300 cashpoints som velkomstbonus.

Andre måter å tjene cashpoints på

Norwegian har virkelig slått på stortromma i bonusprogrammet sitt. Som Bank Norwegian-kunde får du også cashpoint-opptjening på en rekke andre kjøp du gjennomfører:

 • Bestiller du mat fra Kolonial.no (denne linken gir deg 200kr rabatt hos Kolonial.no) med Bank Norwegian-kortet ditt får du 3% cashpoint-opptjening. Dette er tre ganger så mye som vanlig handel i matbutikk (1% opptjening)
 • I samarbeid med Longe Pass kan du tjene cashpoints når du bestiller lounge-opphold i en av over 400 flyplasslounger. Opptjeningen er på 8% per booking.
 • Bytter du til RiksTV som leverandør av TV-kanaler får du 1800 cashpoints i velkomstbonus.
 • Ved installasjon av SectorAlarm i hjemmet mottar du 1000 cashpoints som ny kunde.
 • Dersom du går over til NorgesEnergi som strømleverandør får du 500 cashpoints etter bestilling, og deretter 200 cashpoints i året.
 • Reiser du mye til Stockholm? Du kan tjene 4% cashpoints på alle reiser du gjennomfører med Arlanda Express.
Kredittkort
 • Raskt og enkelt
 • Gratis tjeneste
 • Helt uforpliktende