Dette kortet gir deg 2 gratis flyturer i året!

Sist oppdatert: 14 juni 2016

Norwegian Reward, lojalitetsprogrammet til Norwegian kjennetegnes av at det er et enkelt system, som er lett å sette seg inn i. Når du flyr med Norwegian, bruker kredittkort fra Bank Norwegian eller benytter deg av tjenester fra en av deres samarbeidspartnere, vil du tjene noe som kalles for Cashpoints. For å gjøre ting så enkelt så mulig så tilsvarer ett Cashpoint én krone.

Du kan enkelt søke om et Bank Norwegian kredittkort her. Det tar kun 2 minutter

Cashpoints kan brukes hos Norwegian til å betale for billetter, ekstra bagasje, fast track og lignende. Det vil si at hvis du har spart opp 300 Cashpoints, så vil du kunne bruke disse til å betale for en flybillett pá 300kr. Det hele er veldig enkelt å oversiktlig.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan man kan tjene inn Cashpoints, og hvordan et kredittkort fra Norwegian kan gi deg hele 2 gratisturer i året, eller kanskje enda flere!

Norwegians kredittkort skal være enkelt og oversiktlig å bruke. Du slipper derfor å betale en årsavgift for å eie kortet.  Dette er utrolig praktisk hvis du ikke er sikker på hvor mye du kommer til å bruke kortet. SAS sitt American Express har for eksempel 390kr i årsavgift på det billigste kortet sitt (Amex Classic). Når du ikke helt vet hvor mye penger du kan spare på å bruke kredittkortet, vil det ofte lønne seg å ha et kredittkort som er gratis å eie. Da trenger du ikke å bekymre deg for at du ikke bruker kredittkortet ofte nok til at det skal lønne seg.

1% Cashback på all bruk

Kredittkortet fra Bank Norwegian gir deg 1% cashback i form av cashpoints på alle kjøp du foretar deg med kredittkortet. Det vil altså si at hvis du handler matvarer, klær, bensin eller andre produkter for 1000kr, vil du ha tjent 10 Cashpoints, som igjen gir deg 10kr å kjøpe flybilletter for.

Forbruksundersøkelsen (SSB, 2012) viser at en gjennomsnittlig husholdning bruker nesten 218 000kr i løpet av ett år, hvis man ikke inkluderer utgifter knyttet til bolig, lys, brensel og transport. 1% av dette utgjør hele 2180kr, eller 2180 Cashpoints hos Norwegian dersom du har betalt alle utgiftene med et kredittkort fra Norwegian. Det vil igjen si at hvis du bruker Norwegians kredittkort på alle husholdningens innkjøp, har du etter kun ett år nesten 2200kr å reise for!

Kun ved å konsekvent bruke kredittkortet fra Bank Norwegian vil du i løpet av et år kunne ha spart opp nok penger til flere gratis flyturer. Det er ikke uvanlig at Norwegian tilbyr tur/retur til mange populære reisemål for kun 600-800kr. Det gir deg da mer enn 2 tur/retur billetter i året!

Det finnes også flere andre ting du kan gjøre for å tjene cashpoints. Legger du sammen inntjeningen fra alle disse mulighetene, vil du til slutt sitte igjen med ganske mange Cashpoints du kan reise for!

Betaling av flybilletter

Bruker du ditt Norwegian kredittkort når du bestiller flybilletter hos Norwegian vil du få hele 20% bonuspoeng (Cashpoints) ved kjøp av Flex-billetter og 5% bonus ved kjøp av vanlige billetter. Når du betaler 50% eller mer av reisen med kredittkortet fra Norwegian vil du også være dekket av selskapets reiseforsikring.

Norwegian er også en av få tilbydere som gir deg muligheten til å ta ut penger i utlandet helt gebyrfritt. Det er også helt gratis å kjøpe varer og tjenester, både i inn- og utland.

Tjen flere Cashpoints

Norwegian har også samarbeidsavtaler med en rekke ulike aktører, både i og utenom reiselivsbransjen. Disse sikrer deg cashpoints hos Norwegian hvis du blir kunde hos dem.

Samarbeidspartnere:

Strøm              (NorgesEnergi, 500 Cashpoints ved bestilling og 200 poeng årlig)

Mobilbruk      (Talkmore, 5% på mobilregningen)

Boligalarm      (SectorAlarm, 1000 Cashpoints ved bestilling av boligalarm)

Tv                    (Riks-TV, 1800 Cashpoints ved bestilling)

Bredbånd       (Homenet, 500-800 Cashpoint ved bestilling, 5% på faktura)

Ved å skifte leverandør innenfor disse sektorene, kan du altså få mellom 500 og 1800 cashpoints som et engangsbeløp. Og f.eks 5% cashpoints på regningen hver måned. Norwegian har også avtaler med flere andre aktører!

Tjen Cashpoints på netthandel!

Norwegian har avtaler med over 150 nettbutikker innenfor blant annet klær, sko, elektronikk, sminke med mer. Hvor mye cashpoints du kan tjene her varierer fra butikk til butikk med ligger på ofte mellom 1 og 5% av kjøpesummen. På Norwegians hjemmesider finner man en ryddig oversikt over alle nettbutikkene. Du kan sortere dem etter bransje eller søke i hele listen.

De tilbyr også et nettlesertillegg som kan installeres i nettleseren din. Da vil du automatisk få opp et varsel hvis du befinner deg på en nettbutikk som samarbeider med Norwegian. Da vil du aldri gå glipp av en mulighet til å tjene bonuspoeng!

cashpoints

Mange elver små…

Selv om 1% kanskje høres lite ut ser vi at det, over tid, vokser seg til betydelige beløp. Det faktum at du får 1% på alt du handler gjør at du kan tjene bonuspoeng uten å bruke noe ekstra tid eller energi på det. Klarer du å kombinere det med de andre mulighetene du har til å tjene poeng blir det fort opptil flere flyreiser i året.
Kredittkortet fra Bank Norwegian gir 1% Cashpoints på alle kjøp.

Bestill dette kortet i dag

OPPSUMMERT:

  • Betal flybilletter med kredittkortet for å få ekstra Cashpoints og automatisk reiseforsikring.
  • 1 Cashpoint = 1kr å reise for .
  • Bytt leverandør av strøm og få 700 Cashpoints å reise for.
  • Tjen Cashpoints når du handler på nett.
  • Mange elver små, gir mange cashpoints å reise for!

 

Regneeksempel*
Norwegian cashpoints
*Eksempelet ovenfor er kun for å illustrere et tenkt scenario.

Her ser vi at vi i løpet av ett år, fort kan tjene hele 3260 CashPoints. Ettersom hvert Cashpoint er verdt 1kr, betyr dette at vi kan kjøpe flyreiser for 3260kr!

Eff.rente 23,10%, kr 15.000 o/12 mnd. Totalt kr 16.764,-

KILDER:

https://www.ssb.no/inntekt-og-forbruk/statistikker/fbu

Kredittkort
  • Stor sammenligning
  • Gratis tjeneste
  • Helt uforpliktende