Kredittkort med rabatt og bonus

Sist oppdatert: 09 mars 2017

Kredittkort blir stadig mer populære blant norske forbrukere. I dag er det over to millioner kredittkort i bruk i Norge og trenden er fortsatt stigende. En stor grunn til at betalingsløsningen har vokst så mye er den gratis betalingsutsettelsen kredittkort kommer med. Denne gir i praksis kortholderen et lån helt uten kostnader i opptil 2 måneder. Men det er ikke bare betalingsutsettelse som gjør kredittkort så populære. Du kan nemlig spare en hel del penger hvis du velger riktig kredittkort til ditt forbruk.

Slik sparer du penger med kredittkortet ditt

De aller fleste kredittkort på markedet kommer med en eller annen form for rabatt eller bonus til kortholderne. Dette kan være i form av nedsatte priser i nettbutikker, opptjening av bonuspoeng, eller helt enkelt en fast rabatt på bestemte bruksområder. På de beste kredittkortene er disse fordelsprogrammene omfattende. Her kan du spare flere hundrelapper hver eneste måned hvis du bruker kredittkortet på en smart måte. Det eneste du må sørge for er å gjøre deg kjent med hvilke rabatter og bonuser kredittkortet gir deg. Disse gir deg muligheten til å spare noen kroner på kjøp du uansett ville ha gjennomført. I løpet av et år, spesielt hvis du bruker flere kredittkort på denne måten, er det snakk om flere tusen kroner spart.

Finn et kredittkort som passer ditt bruk

Velg riktig kredittkort til riktig rabatt og bonus

For å gjøre dette på en måte som gagner økonomien din må du imidlertid velge kredittkort på bakgrunn av tiltenkte bruksområder. Det er ikke noe poeng i å ha et kredittkort med fantastisk bensinrabatt hvis du bare bruker det på matvarer. Med andre ord må du sette deg litt inn i rabattene og bonusene som tilbys med kredittkortet du vurderer å søke om. Passer det overens med forbruket du hadde tenkt å bruke kredittkortet på? Når du deretter mottar kredittkortet er det også viktig at du holder deg til planene dine. Bruk kredittkortet til bruksområdet det er best egnet til, så kan du begynne å nyte godt av rabatter og bonusopptjening.

Se over alternativene dine

I tillegg til å gjøre deg kjent med hvilke rabatter og bonuser som egner seg best til ditt forbruk er det også viktig å se over alternativene dine. Det finnes eksempelvis en rekke forskjellige kredittkort med bonusprogrammer for bensin og matvarer. Hvis du har flere kredittkort å velge mellom kan du ta en titt på ekstrafordelene som kommer med dem. Tilbyr kredittkortet en reiseforsikring? Eller noen andre forsikringer som kunne vært gunstige for deg? I tillegg bør du også gå for det kredittkortet med best vilkår for deg som kortholder. Dette betyr lengst mulig utsettelsesperiode og lavest mulig effektiv rente. Hos norskkreditt.no kan du sammenligne alle norske kredittkort. 

Rabatt og bonus med Bank Norwegian Visa-kort

( 59 Anmeldelser )
100 000 kr
Maks kreditt:
45 dager
Betalingsutsettelse
18 år
Aldersgrense
0 kr
Krav til inntekt
0 kr
Arsgebyr
23.10%
Effektiv rente
Annonselenke
*23,1% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.757,- Kostnad 1.757,-
Fordeler
 • Høy kredittgrense
 • Cashpoints på alle kjøp
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Gratis kontantuttak i utlandet
 • Inntil 6 ukers rentefri betalingsutsettelse
 • Rabatt hos over 150 samarbeidspartnere
 • 5% - 20% rabatt på flyreiser hos Norwegian
Ulemper
 • Opptjent cashpoints må brukes hos Norwegian

Bank Norwegian sitt Visa-kort er et kredittkort skreddersydd for de som reiser mye med Norwegian. Dersom du bruker flyselskapet ofte er dette et svært gunstig kredittkort. Bonusopptjeningen til Bank Norwegian kommer i form av såkalte cashpoints, hvor ett cashpoint er lik én krone. Disse tjener du opp 1% av kjøpsbeløpet på alle kjøp med Visa-kortet, både i Norge og i utlandet. Cashpoints kan deretter brukes til betaling av flyreiser med Norwegian. Hvis du bruker kredittkortet ofte vil dette bonusprogrammet spare deg for en god del penger i flybilletter. I tillegg til 1% på alle kjøp får du 5% opptjening på Lowfare-billetter og 20% på Flex-billetter med Norwegian. Kjøper du eksempelvis en Flex-billett til 1500 kroner betyr dette i praksis 300 kroner i rabatt med Visa-kortet.

Rabatt og bonus med Re:member Mastercard

Remember

Anbefalt
( 76 Anmeldelser )
150 000 kr
Maks kreditt:
45 dager
Betalingsutsettelse
18 år
Aldersgrense
120 000 kr
Krav til inntekt
0 kr
Arsgebyr
22.40%
Effektiv rente
Annonselenke
Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr
Fordeler
 • Høy kredittgrense
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Inntil 25% Cashback
 • Rabatter i utvalgte butikker
Ulemper
 • Relativ høy rente

Re:member sitt Mastercard kommer med det omfattende rabattprogrammet re:member reward. Hvis du handler mye på nettet kan dette kredittkortet spare deg for en hel del penger. Re:member reward gir deg rabatter på opptil 25% i over 200 nettbutikker i Norge og rabatten trekkes automatisk fra den neste kredittkortregningen din. Programmet har et stort utvalg av forskjellige nettbutikker du kan velge mellom. På hotellnettsiden Booking.com får du eksempelvis 5,5% av hotelloppholdet i rabatt. Hos konkurrenten Hotels.com ligger prosenten på hele 10%. Skal du handle klær på nettet inkluderer re:member reward rabatter i 50 forskjellige butikker. Hos Ellos får du 10% rabatt, på G-Sport får du 7% rabatt og på Boozt.com får du 12%, for å nevne noen få. Har du tenkt å bruke kredittkortet ditt til netthandel finnes det få alternativer som er like gode som Mastercard fra re:member.

Rabatt og bonus med Ikano Bank Visa-kort

( 39 Anmeldelser )
100 000 kr
Maks kreditt:
50 dager
Betalingsutsettelse
23 år
Aldersgrense
180 000 kr
Krav til inntekt
0 kr
Arsgebyr
20.43%
Effektiv rente
Annonselenke
*20,43% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.565,- Kostnad 1.565,-
Fordeler
 • Høy kredittgrense
 • Lav rente
 • 1% fast rabatt på dagligvarer og drivstoff (2% hos Shell)
 • Inntil 10% rabatt på en utvalgt kategori hver måned
 • Fordelsportal med inntil 25% rabatt
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Høy maksimal rabattgrense
Ulemper
 • Maksimal kontantuttak 10 000kr pr måned

Ikano Visa kommer med en rekke gode og faste rabatter som gjør kortet perfekt til hverdagsbruk. I tillegg får du som kortholder tilgang til månedsrabatter innenfor forskjellige bransjer, som optikk, hjem og interiør, reise, klær og lignende. De faste rabattene til Ikano Visa kommer både på matvarehandel og bensin. Du får 1% bonusopptjening på mat og dagligvarehandel, helt uavhengig av hvilken matbutikkjede du handler i. Bonusen på bensin er tilsvarende: 1% opptjening uansett hvilken bensinstasjon du tanker på. Bruker du Shell-stasjoner får du imidlertid 2% bonusopptjening. I tillegg til disse rabattene har Ikano Visa også fast rabatt på rentalcars.com, som er på hele 10%. Maksrabatten per år med Ikano Visa er 5000 kroner.

Rabatt og bonus med yA Bank Visa-kort

( 51 Anmeldelser )
100 000 kr
Maks kreditt:
50 dager
Betalingsutsettelse
20 år
Aldersgrense
200 000 kr
Krav til inntekt
0 kr
Arsgebyr
22.90%
Effektiv rente
Annonselenke
*22,9% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.743,- Kostnad 1.743,-
Fordeler
 • Høy kredittgrense
 • Lav rente
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Fordelsprogram med utvalgte rabatter/fordeler
 • Ikke gebyr på kontantuttak/bankoverføring
 • Kan benyttes i BankAxept-terminaler
Ulemper
 • Tilbyr ikke avtalegiro/efaktura

Visa-kortet fra yA Bank er kåret til et av Norges beste, i stor del fordi kredittkortet kommer med så gunstige bonusfordeler. Visa-kortet gir deg muligheten til å velge mellom fire forskjellige rabattkategorier hver måned. Disse baserer seg på Visa sin bransjestruktur og rabatten vil derfor gjelde på samtlige butikker innenfor kategorien du har valgt. Eksempler på rabattkategoriene er dagligvare (3% i februar), sport og fritid (5% i februar), elektronikk (5% i februar) og restauranter, kino og blomsterbutikk (5% i februar). Her har du altså stor valgfrihet og hvis du planlegger litt kan du gjennomføre aktuelle kjøp med yA Bank-kredittkortet når du får best rabatt på dem.

Rabatt og bonus med Trumf Visa

Trumf Visa er Trumfs eget kredittkort. Dette er skreddersydd til bruk på matvarer og du får 2% av kjøpsbeløpet i bonusoppsparing når du bruker det i matbutikker tilknyttet Trumf. Disse er Meny, Jacob’s, Spar, Joker og Kiwi. I tillegg til dette får du 0,5% opptjening på alle andre kjøp med Trumf Visa som ikke gjennomføres i konkurrerende matbutikker. Trumf-bonusen din kan du enkelt overføre til bankkontoen din via brukerportalen, så med dette rabattprogrammet får du en svært fleksibel gevinst. En ekstrafordel med Trumf Visa er at det ikke foreligger noen øvre grense for hvor mye bonus du kan tjene i året. En del andre programmer har et tak for opptjeningen, men med Trumf Visa er denne helt ubegrenset.

Kredittkort
 • Raskt og enkelt
 • Gratis tjeneste
 • Helt uforpliktende