3 / 5 ( 46 Anmeldelser)
Skriv anmeldelse

Vurdering av Santander Manchester United kredittkort

Les vår omtale av Manchester United kredittkort

Santander Bank tilbyr kredittkort beregnet på de mange Manchester United supporterne i Norge. Dette kortet gir muligheter for rabatter på Manchester United kamper på hjemmebane i England og på medlemskap i supporterklubben, blant annet.

Betingelser for kredittkort

Manchester United kredittkort fra Santander sine betingelser for kredittkortet inkluderer blant annet at man må ha fylt 20 år, men det stilles ikke krav til inntekt. Man kan, som ved andre kort fra Santander, oppnå en maks kreditgrense på 100 000,-. Kortet har ikke årsgebyr, men har en effektiv rente på 26,9% på et utestående beløp på 15000 kr. Manchester United kredittkort er et VISA kort og kan brukes på alle brukersteder som godtar VISA som betalingsmiddel.

Kortet har rabatter på steder rundt hjemmekamper og supporterutstyr når man drar for å se på hjemmekamper for Manchester United. Blant annet kan man få rabatter på utvalgte butikker og kafeer på Old Trafford. Man får i tillegg rabatt på Manchester United medlemskap og man vil få reiseforsikring inkludert når du betaler minst 50% av reisen på kortet, samt at du får avbestillingsforsikring om det skulle dukke opp gyldige omstendigheter som forhindrer deg i å dra.

Fordeler med kredittkort

  • 10 prosent rabatt på alle varer i nettbutikken Manchester United Direct.
  • 10 prosent rabatt på Old Traffords Megastore.
  • 10 prosent rabatt på mat og drikke på Red Café på Old Trafford.
  • 20 prosent rabatt på stadion og museumsturer på Old Trafford.
  • 10 prosent rabatt på medlemskap i Uniteds offisielle supporterklubb.Manchester united kredittkort

Det er flere fordeler med kredittkortet Manchester United VISA. Av disse kan for eksempel nevnes at man kan få en forholdsvis høy kredittgrense på oppimot 100 000,-. Dette er tilsvarende andre kort hos Santander. Ved å betale minst 50% av reisen med kortet, vil du få inkludert reise- og avbestillingsforsikring. Du vil ellers få rabatter og fordeler knyttet til Manchester United, enten du ønsker å reise for å se kamper, eller om du ønsker å kjøpe supporterutstyr. I utvalgte butikker kan du få inntil 20% cashback.

Kortet kommer heller ikke helt uten ulemper. Når du bestiller kortet vil du få et etableringsgebyr. Bruker du ikke kortet på 12 måneder, vil du få et administrasjonsgebyr på kortet. Du vil få tilgang på Santander sin praktiske nettbankløsning med god oversikt over kortet ditt og praktiske muligheter. Dette kortet er en glimrende reisepartner for Manchester United supportere når man vil få med seg neste kampen til favorittlaget eller bare få tak i effekter for å støtte laget mens man ser kampen på TV.

Oppsumert

Santander Manchester United VISA er et kredittkort beregnet for Manchester United supportere. Du vil ha muligheten til kredittgrense opptil maks 100 000,-, samtidig som du får rabatter og fordeler knyttet til Manchester United.