MasterCard – Black Card

Sist oppdatert: 07 februar 2017

Det finnes tusentalls kredittkort i verden, men bare et utvalg luksuriøse. Mastercard Black Card, som i Norge kalles for World Elite Mastercard, er et av disse. Med dette kredittkortet i lommeboka kan du se frem til førsteklasses privilegier reservert for de færreste. Dette er et ultimat luksus-kredittkort, og om du skal shoppe, reise eller ønsker bonusopptjening vil Mastercard Black Card hjelpe deg. Kredittkortet gir deg tilgang på et hav av fordeler og eksklusive tjenester som gjør livet ditt en hel del mer luksusbetont. La oss ta en titt på akkurat hvor eksklusivt Mastercard Black Card er.

Slik får du et Mastercard Black Card

Som nevnt kalles dette helsvarte kredittkortet for World Elite Mastercard i Norge. Det ligger mye i dette navnet. Når du har et Mastercard Black Card for hånden vil du i alle fall føle deg som en del av verdenseliten. Mastercard Norge utsteder imidlertid ikke dette kredittkortet selv. Du er nødt til å søke hos en av bankene som tilbyr kredittkortet. Nordea, DNB, Handelsbanken, Ikano Bank og SEB utsteder blant annet Mastercard-kort. Du må imidlertid kontakte banken din og forhøre deg for å fremskaffe nøyaktige priser og vilkår på dette kredittkortet. Årsavgiften i amerikanske dollar er på 495, altså rundt 4000 norske kroner. Det er imidlertid ingen andre krav til kortholdere av Mastercard Black Card enn at du må søke og få godkjent av den aktuelle banken din. Når du har kredittkortet trygt plassert i lommeboka er det bare å nyte alle fordelene det medbringer.

Reisefordeler med Mastercard Black Card

Det skal være en behagelig, eksklusiv og enkel sak å reise med et Mastercard Black Card. Derfor gir kredittkortet deg en rekke fordeler spesielt tilrettelagt forretnings- eller feriereiser. Dersom du flyr mye vet du hvor slitsomt det er å vente på flyplassen, spesielt om du reiser økonomiklasse. Ubehagelige benker, dyre og dårlige cafeer og en bråkete atmosfære kjennetegner enhver flyplass. Med Mastercard Black Card kommer du deg unna alt maset. Som World Elite-medlem får du nemlig tilgang på 850 flyplass-lounger over hele verden. Her er det bare å rømme vekk fra alt kaoset i avgangshallen og tre inn i en rolig oase med gratis mat og drikke, hvor enn i verden du befinner deg. I tillegg til dette kommer det eksklusive kredittkortet også med forsikring mot forsinket bagasje. Så lenge du kjøpte flybillettene med ditt Mastercard Black Card får du erstattet kjøp av det essensielle inntil bagasjen ankommer.

Concierge-service med Mastercard Black Card

Med et eksklusivt kredittkort kommer også eksklusiv service. Når du holder et Mastercard Black Card får du tilgang til concierge-service døgnet rundt. Dette kan best beskrives som et dedikert tjenestenettverk over hele verden. Her kan du få hjelp med guidede turer, finne butikker til den spesielle gaven, og alle slags andre forespørsler. Trenger du billetter til et teaterstykke i byen du befinner deg i? Eller kanskje bord på en restaurant som er fullbooket for lenge siden? Uansett hva du trenger hjelp med fungerer concierge-servicen som en assistenttjeneste. Det er bare å ringe til kontoret der du er og be om hjelp. Som kortholder skal du behandles som en VIP, og Mastercard Black Card vil sørge for at du blir nettopp det.

Mastercard Black Card luksusgaver

Det er ikke bare på reise at du får luksusbehandling med Mastercard Black Card. Hver gang du bruker kredittkortet tjener du nemlig opp såkalte Rewards-poeng. Denne bonusopptjeningen kan du bruke på en rekke eksklusive gaver og opplevelser kun tilgjengelige for kortholdere av et Mastercard Black Card. Rewards-poengene er svært fleksible og du kan bruke de på hva enn du måtte ønske innenfor bonusprogrammet. Med poengene kan du booke flyreiser, hotellopphold, billeie, cruise-turer, og feriepakker. Eller du kan booke en guidet fisketur, billetter til en konsert, eller et restaurantbesøk. Videre gir Rewards-programmet deg muligheten til å kjøpe luksuriøse gaver og produkter. Disse er spesielt utvalgte til kortholdere av Mastercard Black Card.

Forsikring mot ID-tyveri med Mastercard Black Card

Vi lever i en verden som domineres av netthandel og trådløse kjøp. Dette har åpnet for en ny type kriminalitet som kalles ID-tyveri. Når du blir utsatt for dette vil tyven stjele sensitiv informasjon om deg og benytte seg av denne. Han eller hun kan ta opp lån, skaffe seg kredittkort, eller til og med søke om jobber i ditt navn. Det tar lang tid å oppdage et ID-tyveri og når man først er blitt et offer er oppryddingsarbeidet betydelig. Med Mastercard Black Card er du forsikret mot ID-tyveri. Det betyr at du får erstatning for eventuelle kostnader tyven har klart å pådra seg i ditt navn. Men du får i tillegg hjelp med å rydde opp i alt rotet, og tilgang på juridisk hjelp dersom du skulle ha behov for dette.

Kredittkort
  • Raskt og enkelt
  • Gratis tjeneste
  • Helt uforpliktende