Skriv omtale
×
Rating

Send omtale

Reiseforsikring

Under finner du en sammenligning av reiseforsikring for de ulike kredittkortene vi tilbyr på denne siden.

Om du har planer om å bruke reiseforsikringen på kredittkortet ditt, så burde du velge det som kan tilby de beste vilkårene.

Jeg ønsker å sammenligne:

Villkår
Maks alder
Avbestilling
Forsinkelse
Sykdom/ulykke
Død/Invaliditet
Verditap
Annet

Vilkår

Kredittkort Selskap Min. reisekost betalt med kort Antall medreisende forsikringen dekker Maksimal varighet på reisen Egenandel
Bank Norwegian AIG Europe 50 % 3 stk 90 dager 500 kr
Cresco Gold DNB forsikring 50 % 3 stk 90 dager 500 kr
Ikano Visa Europeiska ERV 50 % 3 stk 90 dager 500 kr
Komplett Bank Codan Forsikring NUF 50 % 3 stk 90 dager 1000 kr
Manchester United Visa Codan Forsikring NUF 50 % 3 stk 90 dager 500 kr
Remember AIG Europe 50 % 3 stk 90 dager 500 kr
SAS EuroBonus American Express Codan Forsikring NUF 50 % 3 stk 90 dager
yA Bank Visa ACE European Group 50 % 3 stk 90 dager 500 kr

Reiseforsikring

Med reiseforsikring har du en ekstra sikkerhet når du er ute og reiser. Mange steder opplever man at man ikke er garantert den samme behandlingen ved sykdom og ulykker som man er vant til hjemme. Dette er noe man ofte ikke tenker over før man må oppsøke medisinsk hjelp når man er på ferietur. Mange land har ganske dårlige offentlige sykehus, og man er ikke garantert at man får den behandlingen man trenger. Eller man kan oppleve at helseapparatet er ekstremt pengestyrt, slik som man opplever i land som USA, som betyr at om du ikke betaler, får du ikke behandling. I slike land vil man også ha et minimumstilbud på offentlige sykehus, men visse typer behandling får man ikke før man kan garantere at de betales. Når man reiser i Europa, har man en viss garanti innenfor trygdesystemet som norsk statsborger. Men likevel, er det en del behandling som krever en garanti. Reiseforsikringen gjør at man får denne garantien.

Skaff deg et kredittkort som inkluderer reiseforsikring

Flere kredittkort tilbyr reiseforsikring om man betaler mesteparten av reisen med kortet. Da får man som oftest både ekstra helseforsikring, ansvarsforsikring og forsikring mot forsinket eller forsvunnet bagasje. Da får man tilgang på gode behandlingstilbud som er forhandlet frem av forsikringsselskapene. I tillegg kan mang en ferie bli reddet av at man kan kjøpe inn det aller mest nødvendige om man skulle være så uheldig at bagasjen blir forsinket eller forsvinner.

Finn beste kredittkort her!
  • Raskt og enkelt
  • Gratis tjeneste
  • Helt uforpliktende