yA Bank kredittkort – Alt du trenger å vite

Sist oppdatert: 05 desember 2016

Er du på utkikk etter et nytt kredittkort? Det finnes et enormt utvalg av kredittkort å velge mellom på markedet i dag. Og det er jammen ikke enkelt å vite hvilket kredittkort som er best å søke om. I denne artikkelen får du all informasjonen du trenger om yA Bank kredittkort – et kort med utrolig gode vilkår.

Hvem er yA Bank?

yA Bank er er en bank som ble etablert i 2006. Den har per i dag vokst til å ha over 100.000 kunder. yA Bank mener at banktjenester skal være enkle og billige å bruke og har sitt hovedfokus på kredittkort og forbrukslån. Banken skriver på sine sider at de ønsker å være din bank nr. 2 – altså banken du henvender deg til når du trenger hjelp med de enkle banktjenestene. yA Bank har derfor et stort fokus på kundeservice for å kunne tilby kundene sine god rådgivning og hjelp. Du kan sende banken en epost som du vil få svar på innen 24 timer, eller ringe kundeservice mellom 09-16 på hverdager. yA Bank har etablert seg med stormskritt på det norske bankmarkedet. Siden oppstarten har banken vunnet Bank NM åtte år på rad. Både forbrukslånet og kredittkortet til yA Bank har svært gode vilkår. Dersom du er ute etter nytt kredittkort bør du derfor ta en titt på mulighetene yA Bank sitt kredittkort kan gi deg.

Hvordan fungerer yA Bank kredittkort?

yA Bank sitt kredittkort er et svært gunstig kort på det norske markedet. Det er verken etableringsgebyr eller årsavgift på dette kredittkortet. Faktisk er dette et helt gebyrfritt kredittkort, bortsett fra et valutapåslag på 1,75% i utlandet. Kortet har 50 dagers betalingsutsettelse som er svært gunstig for deg som forbruker. Et kredittkort med god utsettelse på kredittkortfakturaene gir deg mer frihet i den økonomiske hverdagen. Med dette tilbudet får du gratislån når du benytter deg av betalingsutsettelsen. Kjøper du for eksempel julegavene dine i desember vil du ikke behøve å betale for dem før i midten av januar. Dette er også en god måte å sikre seg mot svindel på, fordi du kan se over alle varekjøpene dine før du betaler for dem. Skulle du imidlertid gå over fristen for betalingsutsettelsen er den effektive renten på yA Bank sitt kredittkort 22,9%. Men med såpass stort slingringsmonn på betalingene dine er det ingen grunn til å betale renter på kredittkortet ditt. yA Bank tilbyr kredittgrense på opptil 100.000 kroner – dette er altså et svært gunstig kredittkort til for eksempel ferieturer. Kortet har 20 års aldersgrense og det er inntektskrav på 200.000 kroner.

Avbestillingsforsikring og reiseforsikring med yA Bank kredittkort

Som med mange andre kredittkort har også yA Bank svært gode forsikringer bakt inn i kredittkortet sitt. Dersom du ønsker å bruke kredittkortet til ferieturer bør du definitivt ta en titt på reiseforsikringen som kommer med kredittkortet. Det eneste som kreves for at reiseforsikringen skal tre i kraft er at du har betalt minst 50% av reisen med kredittkortet. Da får du også en svært god reiseforsikring helt gratis. Forsikringen dekker både deg og familien din mens dere er på ferie. Dere vil da være dekket for primært tre situasjoner som kan inntreffe på reisen. Hvis du eller en av dine kjære skulle bli syke eller ha en ulykke på reisen vil yA Bank sitt kredittkort dekke dere for utgifter opp til 5 millioner kroner. Blant kredittkortene som finnes på markedet er dette et høyt beløp. Videre er dere også dekket mot kostnader en avbestilling av ferien kan medføre. Dette vil da være dersom dere har blitt akutt syke eller havnet i en ulykke. For tapt bagasje dekker også kredittkortet opptil 25.000 kroner. I tillegg til en vanlig reiseforsikring er yA Bank sitt kredittkort altså svært gunstig å bruke til ferieturer.

Rabatter med yA Bank kredittkort

I tillegg til de gode forsikringene til yA Bank sitt kredittkort får du også rabatter når du bruker kredittkortet til varekjøp. Dette er spesielt praktisk nå i desember når du kanskje skal kjøpe julegaver til venner og familie. Denne måneden har du faktisk mulighet til å velge mellom fire forskjellige rabatter. Du kan få 2% rabatt på alle kjøp, så lenge de ikke overstiger 15.000 kroner. Dersom du skal kjøpe presanger til en rekke forskjellige mennesker som ønsker seg mye rart kan dette være et godt alternativ. Hvis du skal kjøpe mye dyr mat i desember kan du velge en rabatt på 3% på all dagligvarehandel. Dette er en god måte å spare penger på til for eksempel julebord eller selve julefeiringen. Dersom du skal handle julegavene på nett kan du velge en rabatt på 3% på nettkjøp. Og til sist tilbyr yA Bank 5% rabatt på kjøp hos gullsmed, på kjøp opptil 10.000 kroner. Altså får du svært gode rabatter i tillegg til et godt kredittkort dersom du velger dette selskapet. Søk om yA Bank sitt kredittkort i dag!

( 51 Anmeldelser )
100 000 kr
Maks kreditt:
50 dager
Betalingsutsettelse
20 år
Aldersgrense
200 000 kr
Krav til inntekt
0 kr
Arsgebyr
22.90%
Effektiv rente
Annonselenke
*22,9% * 15.000,- o/12 mnd. Totalt 16.743,- Kostnad 1.743,-

Fordeler

  • Høy kredittgrense
  • Lav rente
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Fordelsprogram med utvalgte rabatter/fordeler
  • Ikke gebyr på kontantuttak/bankoverføring
  • Kan benyttes i BankAxept-terminaler

Ulemper

  • Tilbyr ikke avtalegiro/efaktura
Kredittkort
  • Raskt og enkelt
  • Gratis tjeneste
  • Helt uforpliktende