Gå til sidens hovedinnhold

Kremen av underholdning

«Mario Kart DS» er årets foreløpige håndholdtfavoritt.

Nintendo DS er den stygge andungen som endelig har blitt til en svane. Strategispillet «Advance Wars», «Nintendogs» og «Tony Hawk’s American Sk8land» er bare noen av spillene som gjør DS til en fantastisk maskin.

Og med «Mario Kart DS» når den nye høyder.

Vi følger: Nintendo DS.
Guide: De beste spillene til DS .

Flotte og utfordrende baner

For «Mario Kart DS» er årets foreløpig beste håndholdtspill. Banene er en blanding av nye kreasjoner og klassikere fra de andre «Mario Kart»-spillene. De er fulle av kreative påfunn og ting å se på, og er like utfordrende som alltid.

Svingene er ofte djevelsk vanskelige og boksene med bonusgjenstander kronglete å treffe. For å ha noen sjans må du styre go-karten med jernhånd og alltid vite når du skal bruke de ulike våpnene.

I tillegg til klassikere som bananskall og skilpaddeskjell har du nå blant annet muligheten til å sprute blekk på motstanderen.

De ulike figurene og go-kartene oppfører seg forskjellig, noe som ikke akkurat gjør ting lettere. Øvelse gjør mester, skal du ha noen sjans i online-modusen trenger du mange timer med tørrtrening.

Online-støtte

«Mario Kart DS» kan spilles over nettet og motstanderne er brutale. Roter du deg inn på feil spill, vil du de første gangene få juling.

Vi mistenker resten av verden for å jukse, ingen kan være så gode i et spill som enkelte av de vi kjørte mot. Heldigvis kan du søke etter spillere på ditt nivå.

Beinharde konkurrenter

Datamaskinen vet også hvordan man kjører go-kart og på de to høyeste vanskelighetsgradene er den kunstige intelligensen like brutal som motstandere av kjøtt og blod.

Når du får et rødt skall i rumpa og mister seieren for n’te gang lover du deg selv at du aldri skal røre spillet igjen. Men det tar ikke lange tiden før du er tilbake. For selv om løpene innimellom kan oppfattes som urettferdige, skal motstanderne beseires. Koste hva det koste vil.

Mye for pengene

Spiller du alene kan du bryne deg på turneringer og andre vanlige løpsmoduser. I tillegg kan du krige med motstandere om hvem som holder seg i live lengst og utføre oppdrag.

Du skal gjøre alt fra og samle mynter til og rygge gjennom en hel bane og beseire bosser. At du får mye for pengene er det ingen tvil om. «Mario Kart DS» varer til Dovre faller, og litt til.

Kremen av håndholdt underholdning

Den fantastiske grafikken og lyden gjør et allerede suverent spill enda bedre.

«Mario Kart DS» er kremen av håndholdt underholdning, og et spill du må ha.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping